Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: je to kvaliteten računalnik? 11.2.2008 7:58:39
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Za osnovne stvari niti dual core ne potrebuješ. Dual core je dejansko samo medijska propaganda, potrebujejo ga pa samo res in izključno določeni profiji in tisti, ki igrajo igrce. Drugače pa super cena, če dobiš še zraven ekran Če se ne boš odločila za tame comp in boš iskala kaj drugega, naj ti omenim, da tudi rama ne potebuješ več kot 1024.
|
|
|
|
RE: je to kvaliteten računalnik? 11.2.2008 9:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
S_C, hvala... Zdej pa res ne vem al vzamem tega z tem dvojnim nevemčem, al navadnga.. Mi je sicer moj brat včeri sestavu en računalnik, ker bo kao cenejši. Pa je blo sam 30€ manj.. Ne zna mi pa povedat al je to dober računalnik al ne, ker njega take "jajce" ne zanimajo... Če ni cena vsaj 2x višja, ga še povoha ne.
|
|
|
|
RE: je to kvaliteten računalnik? 11.2.2008 19:46:14
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Hm, a je tvoj brat poročen z menoj? Ker moj si je ravnokar dal v mašino dražjo grafično kratico, kot pa pride tvoj računalnik WTF? Mislim, da, če si boš sama sestavljala računalnik, te ne bo prišlo ceneje. Za osebno rabo, internet, pogledat kakšen film, je OK
|
|
|
|
RE: je to kvaliteten računalnik? 11.2.2008 21:13:25
|
|
|
|
m*t*?
|
Daj dvojedernega Core2Duo!
|
|
|
|
RE: je to kvaliteten računalnik? 11.2.2008 21:44:57
|
|
|
|
ales*
|
Kot ti je napisala že Strawberrie Cherrie, je ta računalnik za osnovno uporabo več kot dovolj. Cena se mi pa tudi ne zdi pretirana. Morda poglej še v kakšni trgovini, pa prespi kakšen dan...:) Ker Murphy je zmeri na preži in ravno ko boš nabavila računalnik po super extra oh in sploh ceni, bo dan kasneje točno ta ali pa še kakšen boljši še za 100 €vrčkov ceneje...:)
|
|
|
|
RE: je to kvaliteten računalnik? 12.2.2008 9:57:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem!!!! Se bom takoj lažje odločila.
|
|
|
|
RE: je to kvaliteten računalnik? 14.2.2008 8:26:26
|
|
|
|
freestyler
|
Ja, ta računalnik je trenutno za tole, kar si napisala več kot dovolj, vendar pomisli kaj bo čez recimo dve leti, saj ga ne kupuješ samo za nekaj mesecev. Smo v dobi, ko te stvari tko napredujejo, da je danes najboljsi model računalnika čez eno leto podpovprečni. In če boš cez eno leto, ko bo recimo Windows Vista že skoraj povsod in jo hotela dati na svoj računalnik, ti bo žal, da nimaš 2Gb RAMa in boljšega procesorja, ker ne bo delala tako kot treba. Dvojedrni procesor je pa odlična reč ne samo za "profije" ampak tudi za domače uporabnike, saj dela hitreje, če počneš več stvari hkrati. Tako, da le vzami tega in še cena je v redu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?