Novi puder Vichy (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

ery -> Novi puder Vichy (10.2.2008 18:48:26)

Ojla,

mene pa zanima, če je katera že preizkusila ta novi puder Vichy, ki naj bi skril rdečico? Jaz sem ga zasledila samo na reklami in me sedaj res zanima , če je res tak učinek, ker imam jaz isto rdečkast obraz?

Hvala in lep večer, lp

urška -> RE: Novi puder Vichy (10.2.2008 21:01:48)

jaz sicer tega pudra nisem probala. želim pa ti povedat tole. če se ti pojavlja po ličnicah in nosu rdečica so to najbrž popokane kapilare. pojdi h kozmetičarki da ti to preveri. in če je tako je fajn uporabljat kakšen serum za to. meni afroditin zelo pomaga. v tem primeru moraš uporabljat izdelke za občutljivo kožo, piling načeloma zelo redko...u glavnem posvetuj se s kozmetičarko. noben puder tega ne bo čist prekril.

smigli -> RE: Novi puder Vichy (11.2.2008 11:05:49)

Hejla, ponavadi ima Vichy vedno testerje, vprašaj v lekarni in ga preiskusi na prvo roko. Drugače pa sem že imela Vichy-jeve pudre, ampak mi niso bili nikoli všeč, preveč se težko nanašajo, pa še učinek maske dajejo - premalo diha koža.
lp

* Mateja * -> RE: Novi puder Vichy (17.2.2008 15:24:05)

Sem ga provala v lekarni, je ful ful gost, ne zdi se mi pa nič posebnega. farmacevtka je rekla, da kakšnih povratnih inf. od uporabnic še nima, ker so ga ravno začeli prodajat!

Magi* -> RE: Novi puder Vichy (17.2.2008 22:56:43)

sem ga probala, tester. obljublja veliko, med drugim tudi naraven videz. ja, naraven videz my ass! sem bila kot voščena lutka. rdečico pa najbrž res skrije.

v glavnem: ne bi kupila nikoli.

Anonimen -> RE: Novi puder Vichy (24.2.2008 21:34:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

sem ga probala, tester. obljublja veliko, med drugim tudi naraven videz. ja, naraven videz my ass! sem bila kot voščena lutka. rdečico pa najbrž res skrije.

v glavnem: ne bi kupila nikoli.

Potem pa hvala lepa za tak puder.

Stran: [1]