električna metla (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

alenkica -> električna metla (10.2.2008 18:12:19)

Ne zanima me double swiffer ampak kakšna druga znamka, recimo tiste iz merkurja, ali pa Viledine.

Potreboval bi jo  samo za kuhinjo, ker imamo dva tepiha in malo parketa.

Kakšne so vaše izkušnje, mi jo priporočate?

luka jan -> RE: električna metla (10.2.2008 18:37:43)

A ima Vileda električno metlo?
Prvič slišim.

nabiralka -> RE: električna metla (10.2.2008 19:13:18)

Imam električno metlo od elektroluxa. Meni se to kar dopade, ker ne maram klasičnega pometanja. Sicer ni tok močna kot sesalec, se mi zdi pa še vseeno bolje kot navadna metla - bolj lagodno je vse skupaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Po ploščicah lepo pomete, tudi preprogo kar počisti. Je pa to bolj za sproti, torej za predpražnike in preproge je še vseeno dobro uporabiti sesalec. Za na hitr kakšne smetke posesat je pa kar fajn. Ti pa priporočam, da če kupiš, kupi kakšno kvalitetno, ker te stvari so že na splošno bolj "švoh" kar se tiče moči in je bolje zanjo odšteti več denarja, da vsaj pobere kaj.

luka jan -> RE: električna metla (10.2.2008 22:19:29)

Se čisto strinjam z Nabiralko, s tem da imam jaz eno metlood Hooverja. Fajn zadeva za tu in tam, še vedno pa rabiš zraven en taprav sesalec. Jaz imam še vodnega Delfina, ki pa je kar zoprn za čistit po koncu sesanja. Zato sem si pa omislila še tega.

anajmad -> RE: električna metla (11.2.2008 5:40:37)

Jst imam od Vilede,pa sem kr zadovoljna,čeprav sem bila od začetka kr mal skeptična,kako bo to šlo???Zdej jo uporabljam skoraj vsak dan.

Stran: [1]