villa croata v breli (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

...taša... -> villa croata v breli (10.2.2008 15:45:03)

Pozdravljeni

Je mogoče že kdo bil v teh apartmajih?? Izkušnje?

Hvala

<http://villacroata.com>

total -> RE: villa croata v breli (10.2.2008 16:43:23)

Ful lep kakšna je pa kaj cena??

...taša... -> RE: villa croata v breli (10.2.2008 16:51:37)

pojma nimam kakšna je cena. sem pa poslala mail, tako, da upam, da dobim odgovor

lp

MID -> RE: villa croata v breli (10.2.2008 17:31:39)

Oprosti TAŠA,ker sem si drznila zait v tvojo temo in komentirat nekaj ****.Mimogrede,tam še nisem bila in ti na žalost ne morem dat informacije.
Zadnje dneve sem se kar obremenila z nalogo,da najdem primerno letovišče za naš dopust.Ogromno brskam po netu in kar ne morem verjet koliko ponudnikov nima vpogleda cen.Ne vem,no,tega lani nisem zasledila.Je to mogoče kakšen nov šport naših sosedov?Oziroma še raje-kdor več da,ta ima?
No,ja,sej,brihtni so dovolj,pa tudi ratuje jim vedno.
Blagor njim...

...taša... -> RE: villa croata v breli (10.2.2008 20:47:27)

ja MID se strinjam, tudi jaz imam enak problem...v bistvu je tako, da tisti, ki nimajo objavljenih cen, so ponavadi zelo dragi...

Pinga -> RE: villa croata v breli (16.2.2008 22:06:37)

Ojla !

No naj povem da teh apartmajev ne poznam, ker smo bili v Breli samo v hotelu Soline. In to pred šestimi leti. In ker nam je bilo ful, ful všeč, ampak najprej je prišla prva princesa, potem za njo še princ in si nismo upali tako daleč se letos, ko bosta stara 5 in 2 leti vračamo. Ampak sedaj gremo v apartma. Mi smo sicer iskali takega blizu centra in blizu plaže in dali v ožji izbor 7 apartmajev. In ko smo klicali je bilo 5 že razerviranih. No potem smo dobili enega 50 m od morja in 50 m od plaže. Ima dve spalnici, dnevni prostor, kuhinjo s pralnim strojem, klimo, otroško igrišče, gril, parkirišče. Skratka vse kar rabiš zraven majhnih otrok. Cena pa je 100 EUR na dan. Gremo pa za 14 dni, v času od 19.7. do 2.8.
Se že ful veselim.

Lp

...taša... -> RE: villa croata v breli (17.2.2008 8:36:35)

Tudi jaz imam 2 otroka (3 in 6 let) pa mi je 100 EUR/dan ful veliko. Iščem kaj cenejšega.

lp

Pinga -> RE: villa croata v breli (17.2.2008 14:18:05)

Oj !

Ja res je kar veliko, samo vse kar smo preklicali in je kolikor toliko blizu morja je bilo že rezervirano s tem da je bilo večina apartmajev ( tako velikih ) še dražjih.

Upam da najdeš kaj vredu in ugodnega.

Lp,
P

nevica -> RE: villa croata v breli (17.2.2008 14:39:55)

v

nevica -> RE: villa croata v breli (17.2.2008 14:48:59)

Se oproščam,sem se zatipkala.
Hočem povedati,da imaš v razno raznih agencijah  tudi cenejše varianter(če gledam tudi na podatek da pri rezervaciji zasluži tudi agencija)Sonček,Terra,Relax ima kar veliko izbiro apartmajev,kjer je cena bistveno nižja od 100 evrčov na dan,pa imajo ti apartmaji tudi klimo(nekateri) in so od morja oddaljeni od 100-250mkar se mi ne zdi blazno velika razdalja.Konkretno sem si ogledala nek apartma,ki je od morja oddaljen 150m,ima klimo ,prostorno kuhinjo in je skratka vsaj po slikicah sodeč soliden.Dnevni najem pa je v visoki sezoni 70 evrov(za štiri osebe),če plačaš oziroma rezerviraš do 29.2 pa dajo tudi 10% popust.
Tako da . ko gledam po netu so kar dragi.

...taša... -> RE: villa croata v breli (18.2.2008 19:23:46)

na Hrvaško nikoli ne grem preko agencije. Bom že našla kaj ugodnega..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]