ily -> norice? (26.1.2005 10:51:43)
|
Pa še moja izkušnja: naša Pika jih je dobila pri desetih tednih, prva je udarila ven malo nad čelom in sem mislila, da je običajni mozolček, ker sploh nisem niti pod razno pomislila, da bi lahko bile norice. In sem tako na lahko šla s prstom čez in se je predrlo. In mi je bilo čudno, da to pa že ne more biti mozolček. In drugi dan še več po lasišču. In sem poklicala zdravnico, pa sem povedala, kako in kaj, pa je rekla, da razsajajo norice. In da naj jo pripeljem pokazat. In sem rekla, da ni bila nikjer v stiku s takimi otroci, da jih nihče nima in da je stara šele 10 tednov! Pa je rekla, da vse to ni nič važno. Potem je na pregledu rekla, ko je v kartoteki videla, da sva imeli kakšne štirinajst dni prej redno sistematiko, da je očitno tam v ZD nekdo ˝krožil˝ s tem virusom med zdravimi otroci. Naša je to pa ˝pobrala˝! Naj bi jih pa ˝po teoriji˝ dojeni otroci ne dobili, tako je še rekla!?!!! (ha ha...!!) Potem so pa izbruhnile v vsej ˝svoji veličini˝, majhne in velike, povsod. Zadnja, tista, ki sem jo jaz prvo predrla, se je odluščila šele po 2,5 mesecih. In povsod po glavi, kjer si jih je v spanju predrla z drgnjenjem, ima brazgotine oziroma nima nič lask. Dobro je le to, da ima lase goste in se na prvi pogled ne opazi. Tako da je možno vse!
|
|
|
|