Solarij (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Anonimen -> Solarij (9.2.2008 19:44:33)

Odločam se, v katerega bi šla... in gledam po Internetnih straneh... razlike v cenah so malenkostne (po Ljubljani), ampak me pa zanima nekaj drugega... naletela sem na cca. 5 različnih modelov solarijev... najnovejši je seveda najdražji... ampak v čem je v bistvu razlika med njimi?... razen v letu izdelave... ali raje tako - katerega priporočate in zakaj?

lemavrica -> RE: Solarij (9.2.2008 19:48:04)

Moj Fit, mi je dosti blizu iz mengša, cene so ugodne in na izbiro je dovolj različnih ( po moči ) solarijev.

tinčica -> RE: Solarij (9.2.2008 19:50:36)

najboljši so od ergolaina samo so tud najdražji jaz hodim v areno v btc če pa nimam tok dinarčkov pa grem v fužine tam k si delam nohte pa imajo tud solarije pa so druge znamke pa mal cenej.

razlike so pa v močeh žarnicah jaz ponavad grem v najmočnejšiga pa si za obrazne žarnice zmanjšam moč tako da me ne ožge.

Anonimen -> RE: Solarij (9.2.2008 19:53:43)

Meni je tudi MojFit najbližji, ja. A so v redu?

lemavrica -> RE: Solarij (9.2.2008 19:57:13)

Jaz še nisem imela slabe izkušnje.

Anonimen -> RE: Solarij (9.2.2008 19:58:16)

No, glede na to, da imam skorajda samo nekaj minut peš do tega solarija, recimo, da bom šla prvič poskusit tja, potem bomo pa videli. Arena mi je naslednja najbližja, ja.

tinčica -> RE: Solarij (9.2.2008 20:00:36)

ja sej v areni ima moj fit solarije

Anonimen -> RE: Solarij (9.2.2008 20:01:07)

A tako? Podružnica, torej?

tinčica -> RE: Solarij (9.2.2008 20:01:51)

jp

* Mateja * -> RE: Solarij (9.2.2008 22:49:20)

A se vas veliko tako sonči? Kolkokrat pa greste da vam je kej poznat? 

tinčica -> RE: Solarij (11.2.2008 9:31:11)

jaz grem 1x na 14 dni pa vsak večer predem grem spat se namažem s kremo za obraz, ki ti da lep porjavitveni učinek

smigli -> RE: Solarij (11.2.2008 10:21:07)

Pri solarijih je pomembno servisiranje žarnic, da jih redno menjuje, zaradi zaščite, ker drugače zna bit sončenje zelo nevarno. Tako da če imaš priliko zbirat, glej raje mal novejše solarije, ali pa take mal bolj resne firme, večje, ki imajo večjo frekvenco ljudi.
lp

Anonimen -> RE: Solarij (12.2.2008 8:13:44)

Meni je Moj Fit res super. Hodim pa v podružnico v Center...mi je pomembno to, da redno servisirajo žarnice, imajo veliko izbire solarijev in tudi punce, ki delajo tam so mi kul.
Pomembno je da če si zelo svetle polit začneš s sončenjem po 5 min. v najbolj šibkem solariju in potem nadaljuješ naprej. Če boš lepo počasi začela boš imela res lep ten.

Pa dosti ugodnosti imajo in popustov, jst sem za novo letno darilo dobila dva kupona s 20% popusta na sončenje..jst imam same dobre izkušnje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .

Jst hodim 1x na teden po 5 min.

mojsoncek -> RE: Solarij (12.2.2008 10:34:29)

Jaz sem vedno hodila v Soncni studio v Moj Fit. Solariji so kvalitetni, cena ni navita, pa se dostikrat imajo kaksne akcije (npr. placas 50€, kartico ti pa nafilajo za 60€)

Stran: [1]