|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poletje Rimini, San Marino... (italija)
9.2.2008 18:05:44   
pascalina
Pozdravljeni,

po listanju katalogov za poletje sva navdušena nad Italijo (Rimini, San Marino, Pesaro, Cervia...) in me zanimajo vaše izkušnje, kakšne so plaže, parkirišča, hoteli.... v glavnem vse.

Malo sva že brskala po netu, da se videt dosti.

Hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poletje Rimini, San Marino... (italija)
9.2.2008 20:23:46   
pilar28
ja..imaste dojenčka, otroke... San Marino, če sta sama pa Rimini.
Plaža v SM je prodnata- sviž in je nizka kar nekaj časa, v R pa hodimo večno zaljubljeni.
Hoteli so špica, če ti meso ne diši preveč, saj je,ampak brez okusa...dodajam, da tam pripravljajo še pečene lastovke in krake kar na žaru v Riminiju...če gresta še bolj na jug odsvetujem na dopust- katalonci so pravi Cigani, tako pač je...pa še smrdi in je umazano...
LPuser posted image

(odgovor članu pascalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2008 20:44:25   
rija
Mi gremo marca v Bibione...poleti pa me živ vrag ne dobi v to industrijo user posted image  Sploh pa ne z otrokom.

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2008 9:43:07   
bumerang
Meni pa paše takoj začetek julija par dni v Rimini in okolico (itak je 20 km gor in dol ena sama peščena plaža in hotel ob hotelu), da tako otvorimo sezono, potem se pa tako ali tako kopamo doma. Rimini je komot za družine z majhnimi otroki, ker so hoteli družinam zelo prijazni, plaža pa tudi. Vsaka plaža ima namreč otroško igrišče z igrali in igračami, ki jih lahko otrok uporablja. 
Množica ljudi je primerljiva z množicami na drugih plažah ali celo manjša. Sploh pa zakupimo ležalnike in dežnik v prvi vrsti tako da ni pred nami nikogar, za nami pa tudi ponavadi najmanj eno vrsto ne, ker je tarifa toliko višja.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2008 21:49:39   
pascalina
Pozdravljene,

hvala za tako hitre odgovore. No midva se še odločava mogoče bova še celo šla mal dol pokukat kako izgleda :), bi pa šla junija ali septembra, ker ne marava gneče, nama pa je že v agenciji povedala, da je za gnečo kar pričakovati konec junija, julija in avgusta, da se septembra že umiri. bova vidla. hvala

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2008 12:05:03   
NATAŠI
bila sem v toscani in je super - plaže zakon, skratka meni zelo všeč... zraven je zelo lep otok Elba, ki je vreden ogleda .... skratka jaz ti priporočam

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...
7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?