Špacka -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (26.1.2005 8:05:10)
|
Jutro! Danes sem pa že od 5 zjutraj pokonc, sploh nisem mogla zaspat nazaj, pol sem se pa kobacala po postli kot :sloncek: sam da nisem tko poskočna v ležečem položaju,pol se je pa še moj zbudu, OK sem si mislila, naj vsaj on spi in sem odpeketala v dnevno sobo za računalnik.Glede na to, da že dva dni nisem bla na RR sem mela kar veliko za brat, pa ugasnt vse tiste žarnice. Tako zdaj sem pa mojga že odpravla v službo, tako da sem spet cel dan sama doma:grrr: no ni panike, ker imam dovolj dela, ja ta teden perem in likam za najino :duda: pa mal omare pospravljam, da bo dovolj prostora. Sem pa imela v ponedeljek ful čuden dan, sem se kar cmerla:((:(( pa ne vem zakaj:zmeden: na koncu sem šla sama seb na živce, solze so pa kar tekle, je bil moj že čist obupan, ker ni več vedel kaj naj stori:( pol je pa pršu torek in jaz kot prerojena... Drugač pa počutje v redu, danes teden imam pregled me zanima, če se je :duda: že obrnil-a... Tako zdaj grem pojest čokolino pol pa v akcijo, pa vsaji ena :rozica: za lepši dan. pa,pa Špacka
|
|
|
|