luka jan -> RE: Ali kdo pozna...? (9.2.2008 22:01:56)
|
Poznam hotel Palma, sem bila že dvakrat tam, najprej enih 7 let nazaj in predlani. Nič posebnega, v bistvo vsako leto slabše. Gre za hotel ki je bil včasih zelo lep, ker pa čisto nič niso vlagali vanj je temu primeren. Sobe so dokaj velike, pohištvo pač staro, velik balkon, hladilnik v sobi in televizija in kar lepa kopalnica. Hrano so včasih stregli v hotelu, sedaj pa je potrebno hodit jest enih 100 metrov stran v eno restavracijo. Hrana je samopostrežna in za moj okus tudi zelo okusna. Sicer je to kar luštn polotok, imaš eno veliko trgovino, nekaj prodajaln s spominki in časopisom, enih par gostiln in to je to. Se pa bolj mal dogaja, ob polnoči je vse mrtvo. Fajn je it v Pulo, tam je vse bolj živo, je pa to ene2-3 km stran. So pa plaže katastrofa. Tista ki je bila meni všeč je pod hotelom, gre za take male zalivčke s čisto drobnim peskom in res čisto vodo, sam da prideš do nje pa rabiš skoraj gorsko opremo. Ostale plaže pa so bolj ali manj betonske, polno je alg na tem betonu, tako da si lahko kar hitro zlomiš nogo. Če si sam, brez otrok, po moje niti ni tako slabo tam, z otrokom tam do enih 4 let pa po moje čisto nemogoče. Aja, pa sence tudi ni skoraj nikjer. Moram pa ti še povedat, da ko sem bila nazadnje tam sem bila malo pred porodom, tako da mi že zato ni bilo gajn, pa še slabo vreme smo imeli. Skratka ti ne priporočam, pa tud odsvetujem ne. Tako- tako.
|
|
|
|