Bejba -> Sreča v nesreči (25.1.2005 13:51:07)
|
Zgodilo se je sicer že par dni nazaj, a mene še vedno zmrazi ob misli na to. In sicer je naš Anže našemu atiju padel iz lupinice v nakupovalni voziček :((. Naj razložim: šli smo v Leclerc-a in tam damo ponavadi lupinico kar v nakupovalni voziček. Vse lepo in prav, opravimo nakupe in se odpravimo nazaj proti avtu. Ker ati Anžetu ni mogel zapeti jaknice, ga je v lupinici odpel, da je to lažje storil in si rekel, da ga bo pripel nazaj v avtu. Pridemo do avta in ati hoče vzeti lupinico z Anžetom iz vozička. Vse kar sem videla v naslednjih sekundah je bilo samo kako je Anže naredil salto, lupinica se je obrnila in revček je pristal v vozičku. Namreč ročaj od lupinice se ni dobro zataknil in ko jo je ati dvignil, se le le-ta obrnila naokoli. Zgledalo je precej bolj strašno kot je v resnici bilo. Mali je spal in se je v bistvu samo prekucnil ter z glavco naslonil na stranico od vozička. Poleg tega je imel termo kapo, ki je udarec močno ublažila. Najhuje pa je bilo ko se ni zbudil in je bil ves mehak (kot ponavadi so dojenčki ki spijo). Ati je ves prestrašen pomislil na najhujše, da je v nezavesti. Nakar se začne hud jok, ki je bil bolj posledica prestrašenosti kot udarca. Sva ga potem potolažila, a punce moje, jaz si še vedno ne morem izbrisati prizora izpred oči. Sem videla že kar krvav obrazek, ko se je prekucnil, pa na srečo ni bilo nič. Kaj vse se bo še zgodilo, vem. A ko se ti prvič kaj takega zgodi, ti je zares hudo pri srčku. Toliko da boste vedele, da je zelo fino imeti otročka v lupinici zapetega tudi izven avtomobila. Nikoli ne veš kaj te preseneti. Pa lep dan. LP; Bejba
|
|
|
|