|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spuščanje trebuha
9.2.2008 8:24:00   
Anonimen
Zdej pa mi prosim povejte. Sem v 40. tednu in imam že cel teden probleme s prebavo - menbda se pripravljam na porod. Ampak vaške čenče so ugotavljale, da se mi trebuh še ni spusti. Kva zaboga pomeni to!? Kako bom pa vedla? A se je vam vsem spustil? Pri prvorojencu se meni ni nič zgodilo. Je pa res, da sem bila čez rok in so mi porod sprožili. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spuščanje trebuha
9.2.2008 8:30:12   
Anonimen
Jaz sem rodila 6 dni čez rok, pa se mi ni spustil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2008 8:38:20   
marjanaR
Meni se tudi v prvi nosečnosti  ni spustil, zdaj sem noseča dobrih 39 tednov, pa tudi nič. Pravzaprav bi tudi mene zanimalo, kdaj se to zgodi.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2008 10:22:13   
maja&m
Mislim,da ta spust nima ravno nekega pomena.  Za prvič ne vem,da bi se mi spustil. Zdaj,drugič, pa mi je G malo pred PDP rekla,da se mi je trebuh spustil in potem,ko sem bila že v bolnici,mi je sestra rekla,da se mi je trebuh spustil...rodila sem pa potem 8 dni čez rok. Tako,da.... Sigurno se telo pripravlja na porod,samo to ne pomeni,da zdaj boš pa šla kar rodit. Zna trajati...

Lp in čimhtrejši odhod v Rimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2008 10:39:46   
Anonimen
Spuščanje trebuha pomeni, da ni več najširši v predelu popka ampak se tisti najširši del spusti bolj navzdol, ker se tudi otroček s svojo lego spusti bolj v medenico, ko se pripravlja na porod. Je pa to pri vsaki ženski drugače, enim se trebuh spusti, drugim ne, odvisno od njihove postave in od lege otročka, pa še česa. Tako, da sploh ni nujno, da če se trebušček ne spusti, da še ne bo poroda. Meni se je zelo očitno spustil že v 7. mesecu, beba je imela glavico čisto spodaj, me je vse bolelo in žulilo, rodila pa sem 6 dni čez rok, spontano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2008 13:11:39   
TinKiCa1
Pri meni je pa čisto drugače! Trebuh imam že od začetka nosečnosti spuščen..skoz jo nosim spodaj, kar čutim tudi na medenici! Ampak a je to lahko tudi znak za predčasni porod?! Krči so tudi že zelo dobri! lp

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2008 13:32:46   
Anonimen
Ma, kaj pa vem, če je samo spuščen trebušček, potem je po moje to bolj znak, da ima punčka zelo nizko lego. Mene je proti koncu nosečnosti stalno nekaj špikalo, notranja stran stegen me je bolela kot da bi tri dni kolesarila, pa sem rodila, kot sem napisala, čez rok. Krči pa so tudi različni, lahko samo, ker se mehča maternični vrat, lahko zaradi gravitacije, hormonov ali pa šibkih popadkov, ampak nič od tega ne pomeni, da se bliža porod. Lahko se, lahko pa tudi ne. Pri vsaki ženski je drugače, ni nobenega recepta.

(odgovor članu TinKiCa1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2008 17:39:34   
Naja30
Meni se sploh ni spustil, pa sem tudi čakala  na to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2008 20:36:28   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: TinKiCa1

Pri meni je pa čisto drugače! Trebuh imam že od začetka nosečnosti spuščen..skoz jo nosim spodaj, kar čutim tudi na medenici! Ampak a je to lahko tudi znak za predčasni porod?! Krči so tudi že zelo dobri! lp

Isto sem se jaz spraševala danes. Sem konec 34. tedna in nosim user posted image že nekaj časa zelo nizko, v mali medenici. Po moje se mi nižje kot tako ne more spustit, razen, ko bo že akcija. In tudi jaz čutim user posted image na desni medenici oz. pri kolku. Upam samo, da to pomeni, da bo porod hiteruser posted image .

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.2.2008 21:22:05   
TinKiCa1
Ojla!
Mislm, da se niži ne more spustit! Jst mela že pred nosečnostjo tak smešn trebuh..kr se je preveč nabral je blo dol! Zdej pa od samga začetka je dol in bol dol ne more it:) Nima it kam;) Imam pa zelo velik trebuh..vsak prav da bom mela dvojčka;) pa je sam ena:) Kar se pa medenice tiče..boli k pr norcih, pa mi G rekla, da je to čist vredu!
Da bi bil porod hitr, bi blo pa idealno! Uglavnm normaln user posted image Ampak pri meni je odvisno..ne boli vsak dan na full..a tebe ja?!
lp vsem user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?