Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kampiranje na Hrvaškem 3.4.2009 21:10:39
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2 Je pa tko da pred tamalo sva imela en mali gumenjak in nama je bilo praktično vseeno kje sva bila...sva se itak zjutraj napokala v čoln in odplula v kak samotni zaliv kjer sva bil anato sama......zdej pač to ne gre več Še kakšne dve leti, pa boste lahko spet šli z gumenjakom.
|
|
|
|
RE: kampiranje na Hrvaškem 3.4.2009 22:40:17
|
|
|
|
pikapolona2
|
jah splišni ..računam da nama kmalu uspe še kakšen otrok in tako se tale plovba še malo odmakne...zato sva ga tudi prodala.
|
|
|
|
RE: kampiranje na Hrvaškem 4.4.2009 21:07:59
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2 jah splišni ..računam da nama kmalu uspe še kakšen otrok in tako se tale plovba še malo odmakne...zato sva ga tudi prodala. Jah no, kaj češ. Vsega se pač ne da imet naenkrat. No, ampak med otroci in gumenjakom verjamem da ni bila prav težka odločitev.
|
|
|
|
RE: kampiranje na Hrvaškem 5.4.2009 20:51:10
|
|
|
|
pikapolona2
|
ti splišni..kako pa ti veš da sm jst iz Tržiča? Se ne spomnem sploh da bi že kdaj čvekale
|
|
|
|
RE: kampiranje na Hrvaškem 6.4.2009 11:49:48
|
|
|
|
pikapolona2
|
evo ....moj afrendica je bila od 11 julija dalje za 10 dni...ni še bila prevelika gužva.. komaj čakam...divna here we come
|
|
|
|
RE: kampiranje na Hrvaškem 7.7.2009 10:24:35
|
|
|
|
buba 20
|
Midva s fantom sva se odločila, da bova šla letos kampirat na Korčulo in sicer v kamp Mindel. Zanima me, če je kdo že bil tukaj in bi mi znal povedati kako je s trgovino v kampu in elektriko (ali je na voljo tudi za šotore)? Zelo bom vesela vsake info. Lp
|
|
|
|
RE: kampiranje na Hrvaškem 7.7.2009 11:27:00
|
|
|
|
sončeeeek
|
ojla! sem še nova v tem, komaj danes prijavljena... sva se s fantom letos kar dobro založila s kamping opremo - nov šotor, mini hladilnik, platna, plinski gorilnik... :) stolčki, le še miza manjka, no saj eno imava od lani, ampak je premajhna (se moraš skos držat k tlom) bo treba it po bolj praktično... Zanima pa me, če ima kdo izkušnje iz kampa MARITIME - pri Zadru (Privlaka). Tja smo hodili, ko sem bila še majhna, pa imam zelo lepe spomine od tam! mivka, pa senčka... Kamp sem našla že na netu... LINK: http://www.camping.hr/campInfo.aspx?id=204&j=CRO ... vendar bi mi bolj prav prišel kak nasvet od tistega, ki tja zahaja! Iz slikc, priloženih na netu se ne vidi veliko! Hvala! PS: Sem pa že veliko koristih reči zvedela tu gor, na forumu glede kampiranja, tako da sem vsa navdušena... Eni si res tako lepo uredite na kampiranju, vse tipi topi! lp sončeeeek
|
|
|
|
RE: kampiranje na Hrvaškem 15.7.2009 9:30:49
|
|
|
|
albert1
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Mi smo bili lani v Živogošču. Mala Duba. Cene so ugodne. Kamp je v senci, plaža na ,,dohvat ruke,,. V kampu trgovina, gostilnica, prodaja sadja in zelenjave, spominki, do mesta( v bistvu zaselka, ena picerija, pa par gostilnic ) se sprehodiš po kampu in si tam. Plaža je prodnata, ampak ni tisti čisto droben prod. Morje čisto kot solza. Do Makarske - večjega turističnega središča pa je enih 25 km. Hojla, a maš mogoče kak kontakt, da se prej najavimo. Tole zgleda res zanimivo. Prosila bi še za kakšen napotek kako do tja. Na dopust gremo že ta konec tedna. LP P.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?