Una
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa1 Ok, hvala, za lupinico ste me prepričale, tako da bomo šli na pot v bližnji prihodnosti, dokler ima še lupinico. Tudi sama sem mnenja, da zna biti bolj udobna od avtosedežka. Sem pa sedaj zmedena glede tega, kdaj naj bi šli na pot: čez dan ali ponoči. Sem mislila, da je pametneje čez dan, ker če bo jokala oziroma da bo sita lupinice, gremo lahko na kakšen daljši sprehod z vozičkom med potjo, ponoči si to ne predstavljam, no. Ali pač? Po drugi stran imate pa prav, da je fino iti ponoči ravno zato, da ti prespi pot. Torej če gre ponavadi spat okoli osmih zvečer, potem bi odrinili okoli sedmih. Drugače gremo velikokrat na vožnjo do okoli 150 km, in to dobro prenaša, ampak ni primerjave, saj gremo tokrat na 900 km (ne 800, sem se zmotila) km dolgo pot. Saj sploh ne kompliciram (vsaj tako pravijo drugi), me pa vseno malce skrbi, kaj bo, če bo sredi poti cel kraval zagnal in da bo tako hudo, da se ne bo pomiril. Avion na žalost ne pride v poštev, vsaj tokrat ne, no. Kaj pravite torej: naj gremo raje zvečer oz. ponoči na pot? Čim manj kompliciraj... Pejte takrat, ko vam paše, jst bi šla podnevi, ker se lahko ustavite med potjo in se greste mal sprehodit. Drugač jo pa lahko med vožnjo zabavaš, tko da se pogovarjaš z njo, bereš knjigico, ji poješ, imaš par igračk s sabo... Se mi zdi, da iz muhe delaš slona (brez zamere)...