družabne igre za 3-4 letnike (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Igre, izštevanke, pesmice...

Sporočilo

willma -> družabne igre za 3-4 letnike (8.2.2008 20:14:29)

Katere družabne igre za vso družino so zanimive za tri do štiri letnike?

babylove -> RE: družabne igre za 3-4 letnike (8.2.2008 20:22:20)

Mi se pri 3 letih igramo loto, asociacije, spomin.

Noel -> RE: družabne igre za 3-4 letnike (9.2.2008 6:36:18)

Pri nas igramo Človek ne jezi se, Črni Peter, Froghoppers (ta je meni najboljša), domine, spomin.

nuala -> RE: družabne igre za 3-4 letnike (9.2.2008 10:57:08)

Mi imamo eno tako igro pingvinčke. Na ledeno goro poskusiš postavit čim več pingvinčkov. Navdušeni smo optroci in starši ( je hudo zabavno če zraven spiješ kakšen kozarček ).
Pa Lotti Karoti, ko zajčki padajo v luknje.
Zelo rad ima tudi spomin.

babylove -> RE: družabne igre za 3-4 letnike (10.2.2008 9:43:49)

Pri 4 letih se mogoče lahko igrate že tudi igro, kjer se izbere črka, nato pa mora vsak povedati ime, ki se začne s to črko. Ali pa žival, predmet,...

al1* -> RE: družabne igre za 3-4 letnike (10.2.2008 9:45:32)

Človek ne jezi se, spomin, Ekec pekec, Loti karoti

willma -> RE: družabne igre za 3-4 letnike - monopoly (10.2.2008 11:07:58)

Kupila sva Ekec Pekec, upam, da bo zanimivo[sm=smiley1.gif]

Človek ne jezi se, spomin, L. Karoti... vse to je našemu v začetku zanimivo in se veseli, potem pa se čez čas začne dolgočasit[sm=zmeden.gif]

Bomo pač zaenkrat igrali igre samo do polovice[sm=smiley36.gif]

Še eno pomoč prosim. Kje bi imeli kakšen zanimiv monopoly, recimo M. Junior, ali pa M. Kmetija? Katera trgovina premore veliko izbiro družabnih iger?

frutka_ -> RE: družabne igre za 3-4 letnike - monopoly (10.2.2008 12:16:09)

Willma fajn tema![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Mi se zaenkrat igramo samo Spomin. Mali še vedno najaraje sestavlja puzzle, lego gradnike in "bere" knjige.
Fajn igra je tudi tista, ko sedi pirat v sodu in meče noter vtikaš. Ko vtakneš v pravo luknjo pirat skoči ven. To je taka preprosta igra.
Sicer pa se mi zdi, da so 3letniki za sledenje navodilom in pravilom igre še malo premajhni.
Mi2 se spomin igrava tako, da jaz odkrijem dve sličici on pa valda večino ostalih. Ko ugotovi položaje parov odkriva manj sličic, ker ima naštudirano kje je kera skrita.
Ogromno iger je imel Leclerc v božičnem času, tudi Interspar ima lepo izbiro. Za ostalo pa ne vem.
Aja, Domino še je fajn simple igra za takšne male mulce.

Tisana -> RE: družabne igre za 3-4 letnike (29.12.2008 14:32:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Noel

Pri nas igramo Človek ne jezi se, Črni Peter, Froghoppers (ta je meni najboljša), domine, spomin.
 Mene pa zanima, kje je v Sloveniji mogoče kupiti igro Froghoppers? Ali pa vsaj kakšna bližnja varianta. Hvala že vnaprej.

Stran: [1]