Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilo za 2. rojstni dan 8.2.2008 20:07:56
|
|
|
|
Maleal
|
Mi smo našemu kupili avto na akumolator,mogoče kaka plastična hiška za zunaj,tobogan,tricikel,poganjalec.
|
|
RE: Darilo za 2. rojstni dan 8.2.2008 21:45:21
|
|
|
|
MojcaG
|
knjigice, sestavljanke, barvice, voščenke, oprema za dojenčka, karkoli za ustvarjanje,...
|
|
|
|
RE: Darilo za 2. rojstni dan 8.2.2008 22:16:12
|
|
|
|
lex
|
traktor na pedala
|
|
RE: Darilo za 2. rojstni dan 9.2.2008 0:24:41
|
|
|
|
eya
|
Kak poganjalec mogoče? Vprašaj starše od otroka, če ne gre za lastnega otroka.
|
|
|
|
RE: Darilo za 2. rojstni dan 9.2.2008 14:26:16
|
|
|
|
karin412
|
Mi smo naši kupili leseno kuhinjo. Po mojem odvisno, kaj jo veseli-kakšen inštrument, knjigica,punčka, plastelin, tudi duplo kocke. Poganjalec ima, pa ga ne mara preveč.
|
|
|
|
RE: Darilo za 2. rojstni dan 10.2.2008 11:45:27
|
|
|
|
jakaracman
|
Naša je bila vesela punčke pa vozička, pa kuhinje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?