|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je katero ....
8.2.2008 17:20:57   
loveforever
punce mene pa zanima, če je katero bolel trebuh v sp delu, in jo je poleg tega bolel popoek, oz jo je v popku špikalo, ker mene namreč že 3 dni ful špika kot da bi mi popek noter vleklo!!! do user posted image  imam še 8 dni!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je katero ....
8.2.2008 17:24:41   
*Mišika*
Ja mene špika v spodnjem delu trebuha, zdj že dva dni, nikol pa me ne boli okoli popka. Jst mam drgač tud še 8 dni do user posted image . Upam da je to špikanje dober znak. user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2008 17:28:27   
neyka7
Tud mene kdaj pa kdaj špika v sp.delu trebuha, okol popka me pa ni še nikol. 2.2. bi morala dobiti user posted image , vendar je še ni. Test je bil Nuser posted image .

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2008 18:34:06   
Anonimen
POglej mojo temo malo nižje, bolečine in še kaj...tudi jaz sem v dvomih, kaj je to. Čeprav popek me lih ne boli..me pa vse drugo.user posted image

(odgovor članu neyka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2008 18:40:27   
_ancica_
mene pa boli okol popka vcasih...ravno prejsen mesec, pa sem jo vseeno dobila, tako da pomoje to nima veze z user posted image ...no vsaj pri meni ne. Mogoce bo pri tebi drugace user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2008 21:30:28   
tiana
mene tud že kakšn tedn špika ampak samo zvečer.user posted image  bi mogla pridt že 26.01.

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2008 21:51:05   
*talcy*
tiana...a si delala test?

mene špika ja ma sem user posted image  tko sa verjetno od tega....

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2008 21:53:48   
ninyka
tiana a testa nisi naredla?tut js bi mogla user posted image dobit 2.2. pa je se ni.hvala bogu,sam po drugi strani pa naj že pride če misli,da ne bom v dvomih.to je najbolj zoprno.test sm že tut naredla pa je še vedno -.ne vem ka bi naj to pomenlo,ker imam drugače zelo redne cikluse 30dni.in dobenih znakov o user posted image  in bolečin.res ne vem ka bi naj to pomenlo.

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2008 23:07:27   
neyka7
Čer punce... še ne spite?user posted image . Jaz se lih odpravlam, pa sem rekla, da morem še na hitro mal pogledat...

Ninyka jz sem v istem stanju kot ti.user posted image

(odgovor članu ninyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

starost
jana k

Koliko si bila stara, ko si prvič zanosila?

do 20 (13%)

20- 25 (35%)

25-30 (36%)

30- 35 (11%)

35- 40 (2%)

več kot 40 (2%)

Število vseh glasov: 2720

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!