|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje sečil
8.2.2008 17:13:32   
Anonimen
Lep pozdrav!Zanima me nekaj glede vnetja sečil.Vnetje imam ze drugič v roku meseca in pol in sem spet na antibiotikih (amoksiklav).Zdravnica mi je rekla da lahko pride do prezgodnjega poroda, ker imam to ze drugič.Edini znak ki ga imam je to da me zelo na  wc ko pa grem pa gre zelo malo od mene, kakšnega drugega večjega znaka da bi me kaj peklo ali bolelo pa ni.Mene skrbi zaradi antibiotikov ker so to ze tretji v teji nosečnosti sem pa v 7. mesecu, bojim se da ne bo kaj narobe z user posted image .Prvič sem jih jemala zaradi vnetja sinusov (hikoncil) sedaj pa ze 2x zaradi vnetja sečil.Vem pa da premalo pijem in se zdaj res nacejam da spijem vsaj 3 l na dan.
A mislite da bova imela kakšne hude posledice zaradi tega?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje sečil
8.2.2008 17:26:03   
Anonimen
Ja mene pa zanima ali ti dajajo antibiotike kar na blef..ali naredijo tudi samford preiskavo, da se tocno vidi katera bakteriaj ti dela tezave in na kaj je obcutljiva?
Drugace pa Hikoncil in Amoksiklav nista neka huda antibiotika in naj ne bi bilo posledic ...
tudi sama sem v svoji prejsnji nosecnosti bila precej bolehna in jemala Hikoncil in Amolsiklav oboje 2x v 9 mesecih tako da sem bila vse skupaj na antibiotiku kar 4x pa se na user posted image  ni nic poznalo...

Skratka bolj vazno se mi zdi tisto kar sem ti zapisala v prvem stavku??
Ker potem se ti lahko vnetje vlece in vlece, ker morda antibiotik ki ga jemljes ni pravi in to res lahko povzroci razne komplikacije...

Kakorkoli ze zelim ti da se pozdravis!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2008 17:32:13   
Anonimen
ja obakrat mi je napisala antibiotik me poslala se enkrat  v laboratorij na samford in ta čas ko čakam spet izvide ze jemljem antibiotik. zdej moram pa poklicat drug teden kakšen je izvid.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2008 17:34:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ja obakrat mi je napisala antibiotik me poslala se enkrat  v laboratorij na samford in ta čas ko čakam spet izvide ze jemljem antibiotik. zdej moram pa poklicat drug teden kakšen je izvid.

No potem nimas kaj skrbet...ko bo imela izvid pred sabo ti bo ali zamenjala antibiotik ali pa je ze sedaj pravi in se bos lepo pozdravila!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2008 21:48:05   
Janeja
Samo en nasvet glede vnetja sečil - zelooo pomaga čaj Zlate Rozge, ki že sama po sebi deluje protivnetno! Jaz sem se že 2x zmazala ven brez antibiotikov! Škodit ti sigurno ne more.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2008 21:59:40   
_Miška_
Točno tako! Meni je tudi čaj zlata rozga pomagal pri vnetju sečil. Pa VELIKO tekočine!!! 3l niti ni tako veliko. Jaz  v povprečju spijem 4l/dan, ko sem imela vnetje sečil pa tudi 6l, pa je pomagalo+seveda malo tega čaja-pa ne pretiravat z njim!
Srečno

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2008 10:45:52   
Roberta69
Jaz sem na splošno ful proti vsem zdravilom (velikokrat imam občutek, da jih zdravniki prekomerno predpisujejo, ljudje pa tudi za vsako malenkost jemljejo). Jaz imam na splošno ta predel bolj občutljiv, vendar ker popijem veliko tekočine in pojem veliko sadja se zadeve kar dobro čistijo in se mi težave skoraj ne pojavijo več. Če pa se mi težave slučajno pojavijo (že ob najmanjšem neprijetnem občutku) je najboljša rešitev, bolje kot kateri koli antibiotik, ki stvar samo omili (dokler telo ne rata imuno) tablete Cran Berry (popolnoma naraven izvleček brusnice; rdeča škatlica; v lekarnah, ni glih poceni). Preventivno pa bi bilo dobro, da vsake toliko časa popiješ kakšno skodelico brusničnega čaja in morda pozobaš kakšno posušeno brusnico, oz. piješ čisti sok (ki pa je tuddi precej drag).

(odgovor članu _Miška_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?