Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Fiziološka raztopina 13.2.2008 9:05:05
|
|
|
|
Pobalami
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž Torej, če bi kupovala fiziološko v lekarni, pa četudi litersko, bi hitro bankrotirala. To je pa res. Liter fiziološke (navadna slana voda) stane čez štiri evre. To je kriminal.
|
|
|
|
RE: Fiziološka raztopina 13.2.2008 11:14:37
|
|
|
|
sneška_
|
Jaz je sama naredim sploh je ne kupujem .
|
|
RE: Fiziološka raztopina 18.2.2008 13:15:57
|
|
|
|
anves
|
Tudi mi je veliko porabimo, jo pa kupim v lekarni 500 ml od Brauna ali pa Krke!
|
|
|
|
RE: Fiziološka raztopina 18.2.2008 13:39:18
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bini mi mamo tisto pol litrsko na iglo - je mal dražja, ampak je dalj časa sterilna in jo uporabljam tud po 3 tedne.. čeprav trenutno gre ena na teden v noske... načeloma je pravo čiščenje tisto, da skoz eno nosico notri nafilaš in potem čez drugo ven prišiba (skupaj z vso svinjarijo seveda)... no, pri nas mamo sam še enga trenutno, ki ne zna pihat, čeprav fiziološko pa tud ta velika v nos dobiva. Mi imamo tudi to "na iglo", vendar jaz kupujem večinoma 250ml, ker mi je bolj praktična. FR vlivamo v nosek vsak dan, zjutraj in zvečer (že od rojstva - po priporočilu P), ko je prehlajena pa še precej več in večkrat. Sicer zdaj zna že sama pihati ven, kar veliko pripomore, vendar je spiranje s FR še vedno nujno. Stari smo 2, 5 let in imeli do zdaj samo 1x težave z ušeski ( ), pa čeprav je od septembra dalje, ko smo začeli z vrtcem, non-stop prehlajena.
|
|
|
|
RE: Fiziološka raztopina 19.2.2008 23:53:41
|
|
|
|
vvns
|
Včasih jo kupim, včasih pa tudi sama naredim, saj je čist vseeno.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?