|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje ste nabavile jogije?
25.1.2005 11:00:55   
malika
In koliko je stal? Imam posteljico mer 140x70, jogi pa ima demenzije 135x 65. Katero dimenzijo moram sploh iskat? Postelje ali jogija?

LP:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kje ste nabavile jogije?
25.1.2005 11:11:07   
KIRA
med okvirjem postelje in jogijem ne sme biti več prostora kot za en prst. ti priporočam, da zmeriš notranjo dimenzijo posteljice, pa da nato iščeš jogi.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kje ste nabavile jogije?
25.1.2005 11:34:11   
Anonimen
V Baby centru. bil je 14.000 sit. Smo ga kupili skupaj s posteljico, tako da ne vem, katere mere moraš imet. :ups:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kje ste nabavile jogije?
25.1.2005 12:46:08   
Anonimen
Jaz imam čisto isti problem, iste dimenzije. Pa sem kupila penasto gumo dimenzije 120 x 50 (debelina 5 cm) - 2 kom. in enkrat 70 x 50 cm, kupila blago, dala oblečt in zabasala pri krajeh. Tako je nastala super posteljica. Lahko pogledaš v albumu - Tibor kar tako - november 2004 - kako približno to izgleda.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kje ste nabavile jogije?
25.1.2005 13:35:08   
Bib
Mi smo ga tudi kupili v BC, imajo jih več vrst, različna polnila...
Če jim boš povedala dimenzije posteljice, ti bodo že oni svetovali.

Lp..Bib:sloncek:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kje ste nabavile jogije?
25.1.2005 15:11:08   
bivka
Tudi jaz imam posteljico dimenzije 140x70. Jogi sem kupila v Meblu (enake dimenzije) s lateksom in kokosom, stal pa je okoli 30.000 SIT.
Lp, B

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kje ste nabavile jogije?
26.1.2005 10:56:57   
Minkaa
Mi ga bomo tudi kupili v sončkovi trgovini.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kje ste nabavile jogije?
26.1.2005 10:58:22   
KIRA
vau bivka 30 jurjev za otroški jogi?

jaz sem nekje tle na RR prebrala, da so jih v lesnini imeli že od 7 jurjev naprej. v ostalih trgovinah pa med 12 in 14.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kje ste nabavile jogije?
26.1.2005 12:51:08   
Annny
30.000 sit??

Jaz sem jogi iz lateksa in kokosa kupila kar pri Lipu Poljčane za posteljico 140 x 70...stal je cca. 12.000 sit.

LP

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kje ste nabavile jogije?
26.1.2005 13:17:47   
KIRA
ja, sonček ima tudinekako tako ceno. sem prejle šla gledat.
sam ne vem, kaj je fora v tem kokosu. za lateks vem, da ni glih najbolj - premalo diha, boljše so klasične vzmetnice.
ampak zakaj je zdaj ta kokos IN, to pa ne vem.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kje ste nabavile jogije?
26.1.2005 16:33:20   
Annny
Ne, klasične vzmetnice so škodljive zaradi magnetnega polja, ki se tvori v 'zavojih' vzmeti.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kje ste nabavile jogije?
26.1.2005 16:49:31   
Primoza
Zaradi magnetnega polja jogija se ne bi preveč sekiral, zemlja je en sam velik "magnet".

Če boste uspeli izmeriti kakšen odklon npr. kompasove igle na navadnem jogiju, si lahko čestitate.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kje ste nabavile jogije?
26.1.2005 16:52:01   
Anonimen
Ja ne, primoza, tega se na da narediti, ker tisto magnetno polje z zavojih ostane. Samo včasih ven švigne, ampak je tako hitro, da ga ne moreš ujeti.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kje ste nabavile jogije?
26.1.2005 17:40:48   
KIRA
he? :zmeden:

magnetno polje v zavojih? a druge stvari pa niso magnetne ali kaj.

mene zanima kaj je to za fore s kokosom. še vedno mi ni noben razložu.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kje ste nabavile jogije?
26.1.2005 18:04:52   
Primoza
Lateks ne diha. Kokos je vlaknat naraven material, ki dobro diha, vendar pa je enako primeren za jogi, kot mnogi drugi dihajoči materiali.

Seveda pa vpliva dobro na ljudi, ki verjamejo, da jim uporaba določenih materialov vrača pozitivno energijo (v tem primeru spanec), ker je ena izmed oblik avtosugestije. Druga zgodba je, koliko zaslužijo nekateri s trženjem tovrstnih artiklov.

V bistvu je za jogi dober vsekakršen dihajoč material, ki se čim manj praši - ker prah je nekaj česar je v našem okolju vedno dovolj.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kje ste nabavile jogije?
26.1.2005 18:07:27   
KIRA
aha. pol lateks in kokos odpadeta - zdaj imam že 2 stvari na seznamu.

kaj pa jogiji s pralno površino, pa tisti proti pršicam in alergijam? kaka je pa tu razlika?

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kje ste nabavile jogije?
26.1.2005 18:54:38   
Primoza
Rekel bi, da so najboljša nekatera sintetična polnila, ki posnemajo naravne po zračnosti ali pa mešanica sintetičnih polnil in kake viskoze, lahko pa tudi kokosa, če se že hoče.

Protipršična obdelava pomeni, da je obdelana s kemikalijo, ki pobija pršice in naj ne bi bila škodljiva (nikakor ne najdem povsem točno imena kemikalije, ki se nahaja v zaščiti "Actiguard"). Tistih s pralno površino ne poznam.

Doda se lahko posebna prevleka, ki je izdelana tako, da zadrži ves prah.

Osebno imam lahek, zračen jogi iz mešanice votlih polietrskih vlaken in nekaj viskoze, se pravi nič posebnega.

Zastonj se je boriti za zdrav jogi, če živiš zraven cementarne (ali prometne ceste), posteljica je zraven zakonske postelje s sto let starim jogijem, z bombažnim pregrinjalom, z zavesami itd...

tukaj je en link o prahu:

http://www.natlallergy.com/encasings.html

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kje ste nabavile jogije?
26.1.2005 20:46:54   
KIRA
hm - pol bom pa kar za pralnim gledala. kaki preparirani jogiji (antialergenski) očitno tudi niso tisto ta pravo.
tnx.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kje ste nabavile jogije?
27.1.2005 13:50:37   
bivka
Res mislite, da sem ga preplačala??
Zdaj je, kar je. Meni so svetovali izključno lateks-kokos in je v BC stal 32.000 SIT od neke **** firme, pa sem se zato raje odločila za Meblo. Vem pa, da stanejo od 12.000 naprej klasični.
Jaz se na jogije na razumem preveč, mi je pa pri tem zelo všeč, da je okoli jogija zadrga in se da zgornji material slečt in oprat. Se bom drugič še z vami posvetovala, preden kaj kupim!
Pozdravček, B

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kje ste nabavile jogije?
27.1.2005 14:35:06   
Annny
Vsak kvaliteten bioenergetik ti bo povedal (izmeril), da je klasična vzmetnica škodljiva. Koliko verjameš v to, je pa tvoja stvar
;)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?