Kontaktna alergija (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

Tanayya29 -> Kontaktna alergija (8.2.2008 9:27:58)

Moj 3 mesečni sinček je dobil po ličku rdeče lise in notri  pikice.Pediatrinja ,pravi,da gre za kontaktno alergijo,saj ima to samo po obrazu.Sedaj ga mažem z eno kremo,ki so mi jo v lekarni zmešali,in po 2 dneh se stanje izboljšuje.
Pojma nimam od česa bi to bilo,sva že s pediatrinjo ugotavljali.Kot,da bi se drgnil ob kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].Pa nismo nič zamenjali,kakšnih odej....kaj pa vem.
Ima,katera podobne izkušnje?

Natali07 -> RE: Kontaktna alergija (8.2.2008 11:50:22)

Našemu malčku, ki je drugače tudi alergoik na hrano se občasno pojavijo rdeče liste in pikice po ličku. Sem opazila, da kadar ima dragi očka oblečen točno določen polover in se malček veliko stiska k njemu. Kaj je krivo mi še dodanes ni jasno, očitno nekaj na tistem poloverju.
Enako se je dogodilo, ko ga je pestovala babica in je imela sintetično mikico - to mi je bolj razumljivo, ker je nekaj umetnega.

Najlažje je če opazuješ kdaj se mu pojavi reakcija in s čim je bil takrat v stiku. To je detektivsko delo, ampak ko ugotoviš je življenje precej lažje. Upam, da kmalu ugotovite vzrok.

Stran: [1]