arijana.. -> RE: Julijke2007 - 5.del (5.3.2008 13:57:49)
|
Pozdravljene! Tulk govora o snegu, pri nas pa še vse zeleno. Zgleda, da bom res mogla ta večjo v soboto na Celjsko vlečt, da se bo lahk vsaj mal nasankala. Drugač pa pri nas nič novga, še vedno smo bolj pri miru, zobka še tut ni nobenga na spregled, spimo zadovoljivo. V vrtec se gremo vpisat v drugi polovici aprila, pa upam, da bo to, da je ta velka že vpisana, kaj pomagalo. Me je pa kar pošteno stisnalo, ko so mi rekl, da je trenutno na čakalni listi 56 otrok. Ti copatki so pa tud men ful luštni, sam jaz glih nisem za spletno nakupovanje, če že eventuelno kaj naročim obvezno plačam po povzetju, pa še to sem do zdaj sam pri nas. kar se tega tiče, sem čist za luno. Kar se piknika tiče, je že kaj novga? Po mojem je to, da drugi poskrbijo za hrano in pijačo čist v redu, pa mislim, da tud cenovno ne more pridet taka velka razlika, pa še nihče ne bo dodatno obremenjen. Že tak pohvalno, da ima nekdo voljo to organizirat pa ljudi skup zbobnat. Pa še to: Kapica čestitke, pa da bi bilo s tabo in otročkom vse v redu, pa Dino čim bolj priden.
|
|
|
|