pupi -> RE: Julijke2007 - 5.del (29.2.2008 22:01:36)
|
Helo Babike! Evo mene izpod tuša direkcjone, potelovadla sem že, zdaj pa še malo za diplomsko pa v horizontalo. So me danes iz Pikapolonice klicali, da je sedež prišel in je bil valda tako srečo ko mam jaz napačne barve in bo treba še en teden v tem prastarem sedežu sedet, malo sem bla razočarana, pa saj bo. Mateya sem tehtala Najo pa ma 8,5kg, glava pa ji pri jajčki skoraj gleda čez, ampak je ne mislim dajat več v jajčko, ker v sedežu preveč uživa. Jaz naši, če noče sadja jest ne dajem mleka oz. midve čez dan sploh več ne jema mleka, če noče jest ji pač naslednji obrok dam prej in ni težav, redi pa se tudi lepo. Tudi jaz moram pohvalit repico, da ni bla tak slaba. Zakaj je ona limona potrebna tudi ne vem, jaz sem samo par kaplic gor stisnila, ker je tak že sama repa kisla. Moji kg -2, še 1x tolko pa mam dovolj. Samo mi gre že malo na živce to meso, tak bi pečen krompir al pa palčinke, mnjmiiiiiiiii. V nedeljo zvečer, ko je nekaj po želji bom kar na sadju in jogurtih!! Glede kave pa misim, da če bote nekafetarce čaj pile bilo keri nebo panike,... Jaz kafet udi z mleko pijem pa se ne sekiram zaradi tega. Kaj je to Proja Madejka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image]?
|
|
|
|