tinispela -> RE: Julijke2007 - 5.del (26.2.2008 9:37:14)
|
Jutro! Pri nas so se tud začeli napadi trme in uveljavljanja svoje volje, kar za brezveze se začne tako jokat, kot da bi jo iz kože dajal! Sem že mislila da nam bosta že spodnji dvojki ven pogledali, ampak je bil očitno samo temperament. Jaz ne rabim diete, saj sem imela dober teden naravni post (trebušno gripo) in sem pristala na prednosečniških kilah. Še mala začne plazit in pol hodit pa bom itak na -5kg. Ronči kako se kaj obnese parni čistilec? Jaz tud razmišljm o H2O, pa se bojim, da mi bo parket uničil. Špela, je tud zdaj začela protestirat v vozički, sploh če je že odspala svojo kitico, pol bi pa ona rada ven šla. Pa ni variante, da bi jo nosila, voziček pa zraven potiskala. krkatja lepo se imej v LJ, malega bo že mama porihtala, brez skrbi. Se mi zdi da so mali ful pridni ko nas ne "vohajo"? Jaz pa upam, da bo čez vikend lepo vreme in se mi tud odpravimo na kaki izlet, si že mal ogledujem nahrbtnike za malo. Ima katera kakšne dobre izkušnje, glede funkcionalnosti, udobnosti,...?
|
|
|
|