Freycha -> RE: Julijke2007 - 5.del (8.4.2008 9:05:00)
|
Dobro jutro! Ah kaka noč....... se že odpravim v posteljo brat knjigo, ko pride dragi v spalnico, da se je soseda očitno zaprla ven, ker je v sami pižami pred vrati...... jah kaj češ drugega, sem odprla vrata in vprašala če rabi pomoč. Boga reva je bila čisto na tleh kaj narediti, ker ni imela koga poklicati, rezervne ključe je imela pa njena prijateljica, ki dela v AUT. Jah nič, kaj pa čmo. Dala sem ji za oblečt in sva šle v AUT po ključe....... Ob 1h grem spat, glih dobro zadremam, začne kričat tamala. Grem v sobico je bila cela neka zverižena, jo poravnam in grem spat. Spet nisem mogla zaspat, pa glih zadremam, spet zajoka. Nekaj časa čakam, če bo še, zadremam, spet zajoka...... no.... tko je bilo do dveh zjutraj, ko se je naenkrat začela dret ko sraka in sem letela naredit flašo.... no, potem je pa hvala bogu spala do osmih. Jaz sem pa full crknjena neki....... Sanekova čestitke za tretjo žagico. Diti se tudi od prejšnjega tedna vidi bele pikice (še spraševala sem, če je to zobek) na zgornji enki, ampak še manjka do žagice.... ajvy tudi pri vas čestitke za žagice. Očitno je napočilo obdobje, ko bodo še zadnjim brezzobim končno na plano prikukali prvi zobki. mater, kako bedno vreme - dežuje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] mi imamo pa danes posvetovalnico. Me prav zanima, kaj bo dr. rekla..... pa zatežila ji bom za rebra, ker ji vedno bolj ven štrlijo......
|
|
|
|