|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 10:01:39   
Teya
vem, da po literaturi po 12. tednu, kdaj pa ste se je odrešile ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 10:05:19   
saba
TEYA AHHAHAH

pa kaj tebi hudo dela slabo. Meni dela slabo samo ne za bruhat. Jaz kaj pojem čim mi začne delat slabo...največ kake grisine in polnozrnate biškote..meni pomaga

lp
saba
9t :duda:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 10:17:19   
adelaida
ja meni so tudi minile po 12 oziroma 11 tednu ampak če ne jem ali pa če se preveč najem mi pa vseeno kdaj pa kdaj še pride slabo. drugače so pa bile to samo slabosti nič bruhanja pa še to največ prosti večeru in zelooooo mi je pomagalo pitje cedevite. lp:bravo:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 10:37:14   
Teya
ma men je slabo vsako minuto, samo kadar jem ne, jest pa se zelo težko spravim, glede na to, da mi vse smrdi...slabo mi je od zjutraj še preden vstanem in do večera, ko že ležim v postelji....bruham tud jst ne...je pa zelo težko se v službi prijazno nasmihat strankam...:zmeden: 2 tedna nazaj je blo že full boljše, sem bila pol kr malo zaskrbljena, kao, da so slabosti prehiro minile, zdaj pa se mi vraća vse nazaj še z obrestmi za tist teden miru :zmeden:
11 teden smo baje začeli, tko, da jst upam, da sem vsaj malo po knjigah :)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 10:38:25   
aka
Na začetku 4. meseca. Potem so se pojavile občasno, najpogosteje zaradi stresa v službi. Pa sem šla na bolniško.:morje:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 10:39:28   
Soncnica
Hoj!

V knjigi Mayo Clinic piše, da slabost poneha nekje po 14 tednu. Meni je bilo slabo 3, 5 m in je potem nekje do 4 m ponehalo. To je zelo relativno in odvisno od vsake posameznice. Lahko, da slabosti sploh ni... :)

lp

Sončnica in :duda: 31 t

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 10:49:23   
Anonimen
Teya,
predlagam ti, da preden vstaneš poješ kakšen piškot ali prepečenec.
Bistvo je, da nimaš nikol čist praznega želodca - pomagaj si s prepečencem (jaz sem jim iz srca hvaležna).
Probaj pa tudi s tabletami B-complex. Vsaj meni so ful pomagale proti slabosti, pa še tapravo količino B vitaminov dobiš.
Slabost je izginila okoli 12-13T. Čeprav sem po tem ene 2x bruhala, kar prej nisem.

Želim ti čim manj slabosti!

Tinka 16T 4/7

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 11:22:38   
Bety
Mene pa skrbi ker nobenih slabosti nimam?!?!?!:zmeden:

Res je,da pojem velike količine medu....pa vseeno...

prejšnji teden me je zagrabila še panika, ker so mi tudi drugi znaki prenehali (bolečine v trebuhu, volčja lakota....)...jokala sem in čakala konec nosečnosti....pa me je sestra pomirila, da je še prezgodaj, da me nekaj hudega prime že v 6.tednu nosečnosti....in za čuda, zjutraj zopet začutim normalne znake, da nosim pikico...:duda:... Sem ratala čisto zmešana od teh hormonov....

Pa ss sem imela novembra in verjetno mi je pustil tudi psihične posledice....pa na pregled so me naročili šele februarja....uffffffff....

Bety :nosecka: in :duda: (6t)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 11:26:34   
barby*
Bety ne skrbi, raje se veseli dobrega počutja!!!Tudi jaz sem imela srečo in nobenih slabosti, pa sem zdaj veselo v 32. tednu:bravo::sloncek:
Razumem da ti je slaba izkušnja zasadila dvome, ampak poskusi se sprostit in pridno božaj bušija:rozica:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 11:29:48   
Anonimen
Mene je slabost minila okrog 16. tedna.

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 11:46:36   
pupika
Evo Bety jaz se ti pridružujem, tudi jaz nimam nobenih slabosti, pa sem tudi jaz jamrala, da ni kaj narobe, ker nimam slabosti, pa so me punce na forumu pomirile. Sem pa v 8t, prvi pregled imam tudi jaz šele februarja, no pa februar je že naslednj teden.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 11:50:51   
urši77
Ah, pol je pa v redu. Sem mislila da samo mene grabi taka panika.To je že moja 4 nosečnost-vse ostale so šle k :hudicek: in me je tako strah kaj bo, da ne morem povedat!
Sicer "veselo" bruham skoraj vsak dan-najhuje je bilo okrog 8-9t, jutri zakorakamo v 11t in se mi zdi da je malenkost bolje, vsaj kar se slabosti tiče. Je pa res tudi to, da ne smem imeti nikoli čisto praznega želodca, sicer se z WC školjko takoj prijateljsko objemava:)
Me je pa par dni nazaj fino stisnilo, ker mi zjutraj kar naenkrat ni blo ne slabo, bruhala nisem nič, prsi so me mnogo manj bolele.... pol je blo pa čez ene dva dni spet "bolje".
Sicer imam v poned.pop. kontrolo in močno upam, da bo tokrat pa res vse v redu.
Držim pesti tudi za vas:rozica:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 14:08:34   
bikica30
Od 10. do 20. tedna vsak dan od jutra do večera. Brez bruhanja sicer.
Potem pa konec kot bi odrezal.:bravo:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kdaj minejo slabosti?
25.1.2005 19:44:48   
Teya
pa ne nooooooooo...pa ne do 20 t....hudoooooo....

hvala vsem za odgovore....

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?