Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali je katera zanosila kljub "pazenj... 15.2.2008 21:47:06
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ŽANŽA IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Imam prijateljico, ki je zanosila ob tej metodi. Midva pa sva recimo to metodo uporabljala 3 leta pa ni bilo nič. Zdaj jo spet uporabljava, ker kondomov ne rabiva in tudi nisem . No ampak tudi ne bi bilo nič narobe če bi slučajno zanosila. Moj predlog - če si ne želita otroka se ne igrajta s to metodo. midva zaćneva delati na konec leta. sedaj sem po KT pa bova še malo počakala.sem jih namreč jemala 7 let. če bi se pa zgodilo da bi bila bi bila pa oba fuull vesela. tako da me ne skrbi. kako ste se pa ve kaj "pripravljale" na nosečnost. ste kaj spremenile navade(prehrano, kava cigareti ipd) ? zelim ti, da ko zacneta delati na da cimpreje zagledata ce se bo pa ze pred tem ''ponesrecilo'' pa tudi super glede priprav...jaz osebno nitio nisem kaj dosti spremenila svojih navad. Kadim itak ne, tudi pijem ne veliko (kaksno pivo vsake tolk casa), prehranjujem se pa dokaj zdravo. Edino kar me malo matra so sladkarije, predvsem cokolada...mmmmm Aja, kave pa tudi ne pijem
|
|
|
|
RE: ali je katera zanosila kljub "pazenj... 16.2.2008 19:37:35
|
|
|
|
ŽANŽA
|
jaz sem pa nehala kaditi, pa kavico piti...sem že kar folno kislino začela jemati se res veselim in komaj čakam december. katera od vas pa trenutno dela na ?
|
|
|
|
RE: ali je katera zanosila kljub "pazenj... 25.2.2008 14:35:23
|
|
|
|
Maja 26
|
Čestitke Žanža, da si nehala kadit...Mene to še čaka. Glede "pazi" metode... Midva z mojim že 6 let na "pazi" sistem, pa res nikoli ničesar... Sva pa še dokaj mlada (26,27let), kar pomeni, da sva včasih po kakšnem roj.dnevu ali pa kaki nori fešti . Se pravi včasih tudi ne v čisto prisebnem stanju...In danes me je to začelo kr mal skrbet, ker se mi zdi, da nisva bila vedno previdna, pa nikoli še nisem bila noseča. In zdej,ko boma počasi začela na , mi pa ne bo ratal. Nikoli nisva uporabljala nobene zaščite. Ali je fant res tako previden ali pa neki ne štima...
|
|
|
|
RE: ali je katera zanosila kljub "pazenj... 25.2.2008 14:42:05
|
|
|
|
viv_
|
Po metodi "pazi" nisem zanosila 3 leta. Potem 2x načrtno nisva pazila ... ostalo je zgodovina Sicer je bla "pazi" metoda pri meni 100% zanesljiva, ampak ne bi imela 3 mulčke, tko da mam zdej Mireno.
|
|
RE: ali je katera zanosila kljub "pazenj... 25.5.2012 17:59:00
|
|
|
|
politankaa
|
moškim se izloča pred izlivom nekakšna tekočina... ali je možnost zanositi preko tega?
|
|
|
|
RE: ali je katera zanosila kljub "pazenj... 25.5.2012 18:36:18
|
|
|
|
tulpek
|
Ja, imam 5 tednov star dokaz v kinderpetu
|
|
|
|
RE: ali je katera zanosila kljub "pazenj... 25.5.2012 18:38:58
|
|
|
|
Anonimen
|
politankaa ti svetujem obisk knjižnice,da se poinformiraš o osnovah
|
|
|
|
RE: ali je katera zanosila kljub "pazenj... 29.5.2012 9:06:01
|
|
|
|
nina166
|
Še ena ki je zanosila z metodo "pazi". Želela sva si tretjega , vendar nisva bila ravno prepričana ali takoj ali bi počakala, da naredimo hišo do konca. In potem se je kar sam napovedal in čez en mesec imam rok
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?