anadejka -> MOJ HSG (25.1.2005 9:28:45)
|
Čaw Pikica...heheh kva si me nasmejala:)-,sorry sam tole "jajca kt bk"....čist njegova fora ja.Sej tut men je že ene parkrat reku da je mogoče fant kriv pa tut me je spraševal kaj je po poklicu. Ne vem zakaj moram it na Laparo:zmeden:.On je men reku samo da sem jaz uredu in da bi šla enkrat marca na laparo.Potem sem rekla "a to je operacija?",pa je reku "ja ja to nič,sam mal bomo pogledal notr":zmeden::zmeden::zmeden:.Reeeees upam da ne bo spet on to delal.Hočem v ljubljano!!! Kakšna bolniška?V Postojni te sploh za mar nimajo.Pa sej je tut ne rabm,ker sem čist O.K. Draga Aka,ti čist verjamem kar praviš.Tam je bila še ena mlada punca ki je bila že nosečka,pa se je grozno bala ko je videla da je tam Tašev.Ni hotela k njemu na pregled,je rekla da je že ful kritik slišala,in da je njena prijateljica pri njemu rodila.Baje da jo je ful bolelo,on pa ji je reku "ste prišli uživat ali rodit?"Halooo kakšno obnašanje je to!!! Si predstavljate da greš prvič rodit,ko te je že tko ful strah,ko še ne veš kaj te čaka in kako bo,pol te pa še en tak...grrrr...nimam besed.Mogoče je res dober zdravnik ne vem,ampak obnašanje ima pa totalno primitivno.Da na rečem kakšna je njegova slovenščina.Obup se morš prav trudt da ga razumeš. Ejj Pika dej mi pliiiss povej: *kok časa prej se morš naročt na laparo,oz.kok dolg čakaš ko se naročiš? *če bi recimo hotela it v Ljubljano kam pokličem? *Sploh ne vem kako naj se lotim zdaj tega? Lepe pozdravčke..........andrejka76 P.S....ejjj Pika,kdaj se lohk spet zmenve,da ti vrnem čaj.Nikooooli več ga nočem pit!!!Od vsega HSG-ja mi je bilo najhuj ta čaj pit.Pa ne tok zarad bednega okusa ampak zaradi krčev kasneje in okupiranja WC školjke in neprespane noči.Full mi je blo hudo.Mislm da sm tut sama mal pretiravala.Najprej sem spila eno šalco,pa ni blo nč,pa sem še eno,pa še vedno ni blo kej dost,pa dejmo še eno....potem pa.....KATASTROFA!!!Auuuu pa pa:rozica:
|
|
|
|