Gripa na pohodu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Gripa na pohodu (25.1.2005 8:30:21)

Vse bolj polne ambulante pri zdravnikih splošne medicine in pediatrih kažejo da smo že v sezoni akutnih okužb dihal in gripe.Tudi na Primorskem so že pred dvema tednoma izolirali virus gripe tipa A.Po dosedanjih izkušnjah naj bi gripa dosegla vrhunec že čez dober teden.

Največ obolelih je bilo v celjski in mariborski regiji(izolirali so virus tipa B),sledita ljubljansko območje in Primorska z virusom influence A H3N2.Največ obolelih je med majhnimi otroki,starimi manj kot tri leta.V bolnišnicah se zaradi bronhitisa zdravi precej otrok mlajših od enega leta.

india -> Gripa na pohodu (25.1.2005 8:54:02)

Ja, pa rezultati so res hudičevi. Kar naenkrat se začne, kot strela z jasnega!!!
Pa tudi med drugimi populacijami, starejšimi je precej bolnikov. Ogromno starejših je bolanih!!! :zmeden:

Anonimen -> Gripa na pohodu (25.1.2005 8:59:43)

Ja saj ne vemo več kako se obnašat.Najboljše bo da se zadržujemo na burji,ki odpiha bacile vstop v nakupovalne centre strogo prepovedan.
Je pa hudo,ker ne morem družinskih članov zapreti med štiri stene.Hodijo v službe in pobirajo bacile:((

puncica -> Gripa na pohodu (25.1.2005 9:38:23)

Groza!!!!:(( Tu pri nas v vasi ni nobenih bolanih, smo pa bili za vikend pri mojih starših v Celju, tam pa vsi neki kašlajo, pa nimajo glasu, pa kihajo, pa ne vem kaj še vse, ma tam virusov kar mrgoli. Ma me je zdej tak strah da smo kej s sabo prinesl da groza, kr naprej šlatam tamalo po glavi če je vroča, ma upam da se nas ni kej prijel. Bi blo najboljš da se kr doma držimo, to pa spet ne:((

ronja5 -> Gripa na pohodu (25.1.2005 11:12:41)

Naš Tian je tud pobral od Julite:((:((:(( Že zna kašljat in smrkat:((:((:((

puncica -> Gripa na pohodu (25.1.2005 22:55:38)

Tud mi smo pristal med bolanimi, tamala je mela dans 39 vročine, me je skor kap:((:((

Stran: [1]