Anonimen -> RE: 8.plačilni razred za vrtec (11.2.2008 19:33:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca Midva z možem sva si zračunala vrtec, s plačami padeva v 6.razred...ker pa imava še dva stanovanja, v enem živiva, v drugem pa ne, lepo padeva v 8.razred...oba stanovanja sva podedovala, ampak zaradi tega bova očitno hočeš-nočeš plačevala vrtec toliko kot nekdo ki ima 10x višjo plačo od naju. Ni fer, vendar vaju pride razlika med 6. in 8. razredom največ 100 eurov (odvisno od starosti in kraja kjer živite), medtem, ko lahko prazno stanovanje oddajata za vsaj 300 eurov najemnine ali več. Torej je ena računica, a ne? Tu ne gre za nikakršno računico, sploh pa ni računice da mešaš najemnino z vrtcem, prosim lepo. Da ne bo pomote, hvala do smrti staršem za oba stanovanja...jaz sem samo rekla, da ni fer, glede na najino plačo da bova plačevala toliko kot nekdo, ki ima 10x višjo plačo od naju, pa živi v vili, hudi hiši, dobri avtomobili in podobno. Najina oba stara stanovanja pa sta vredna veliiiiiiiiiiiko manj. Pa da me ne bo katera narobe razumela, nič ne jamram...sam res je to velik denarja za vrtec na najino plačo, sva se ravno z možem pogovarjala, da je to full velik.
|
|
|
|