zlata ribica -> moja sestra (7.2.2008 14:16:19)
|
danes je njen rojstni dan. Imela bi jih 26. Let namreč. Če ne bi točno pred enim mescem za vedno zaspala. Tako sem žalostna. S hčerkico, ki ima 7 mescev sva ji danes nesli rožice in prižgali svečke, pa je tako pihalo, da so svečke non stop ugašale. Zjutraj ob devetih mi na gsm zacinglja opomnik, ki ga imam nastavljenega za rojstne dneve vseh ki mi kaj pomenijo. Najprej se razveselim....super nekomu bom polepšala dan z lepim voščilom...že pol sekunde kasneje pa me je totalno zvilo...Nataša ima rojstni dan, a polepšati dneva ji več ne morem. Tako jo imam rada, dokler nisem spoznala moža in si ustvarila svoje družine je bila ona moja edina družina, moja najboljša prijateljica. Že večkrat sem jo izgubila, prvič pred sedmimi leti, ko je zbolela. Bolezen jo je spremenila. Vendar pa sem ravno zaradi tega imela več sester, vse so bile drugačne, ampak vse skrite v njej. Zdaj sem jo dokončno izgubila. Ljubim življenje, zdaj še bolj, živela bom še za njo, naj skozi mene in mojo družino doživi vse za kar jo je življenje prikrajšalo. Nataša, moja ljubezen je večna in vem, da tvoja tudi. Toliko načrtov in sanj sva imele skupaj...mogoče nekoč, nekje narediva nove. Tvoja Mojca.
|
|
|
|