spanček (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mata -> spanček (25.1.2005 6:43:44)

Hoj!
Jaz sem nova, pa tako zelo važna! Namreč moja - čez dva dni - pet mesečna pupika je spala celo noč, od 8h zvečer, pa do 6h zjutraj!!!!:bravo:za nas! Ne morem povedat kok sem vesela, srečna in naspana mamica!!!
Še včeraj se je zbudila štirikrat ponoč, tako da ne vem ali je to danes pomota ali pa je kriva kašica zvečer za tako dober spanček. V glavnem, punce, to je noro dobr!

Naspana mami.

india -> spanček (25.1.2005 7:11:03)

Bravo mata in bravo mala pupa!!! Pridna!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Morda pa je sneg tako vplival na njo!
:bravo::bravo::bravo:

Ro-La -> spanček (25.1.2005 8:10:23)

Tudi mi smo prespali celo noč po 3. mesecih:bravo::bravo::bravo:, pa nkrat je blo treba Laneja kontrolirat če je ok, ko pa je tako lepo spal;)

Teni_ -> spanček (25.1.2005 8:12:07)

Joj, mi pa ne. Teja se je celo noč jokala nekje na 10 minut, pa na pol ure, pa spet na deset minut, pa zdaj 2X na eno uro. Jaz sem zmalo pred osmo uro obupala nad takim spanjem in vstala(sem nameravala že ob 3 zjutraj, ona pa zdaj spi.

LP,
Mojca:rozica:

Ro-La -> spanček (25.1.2005 8:22:23)

Sta z Lanejem malo zamenjala:)

Teni_ -> spanček (25.1.2005 8:25:00)

Ja, zgleda. Jaz sem že rekla, da ji bom dudo noter zalepla. Pa kaj mi pomaga, če pa je danes jokala, pa je imela dudo. Se vidi, da nisem navajena tega, ko pa že od vsega začetka lepo spi.

LP,

india -> spanček (25.1.2005 8:25:05)

Romči in Mojca: recept za spanje: VRTEC!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Teni_ -> spanček (25.1.2005 8:28:24)

Ja, še vedno čakam, da me pokličejo iz vrtca in povejo, da lahko Teja začne z vrtcem. Se mogoče hudo sliši, ampak mi bo prav pasalo, da bo v vrtcu. Potem pa me čaka učenje.

LP,

puncica -> spanček (25.1.2005 9:33:10)

Jah no,sem vam kr fouš:zmeden2:, sam da bo trajal, da ni to le eno dnevna muha. :bravo::bravo::bravo:

Mi na to pri skoraj 8 mescih še čakamo in ne vem če bomo kdaj dočakal, slabo kaže:((

Stran: [1]