tasyo -> RE: ApRiLčIcE 08 II. (12.2.2008 8:10:18)
|
Dobro jutro! Se mi zdi, da odkar vas je več na bolniški /dopustu, sem konstantno prva, pa se oglašam kasneje, kot sem se prej. Se moram pohvalit, da sem danes tako dobro spala, kot že dolgo ne - od enajstih pa vse do 4ih! No, pol sem potegnila še od pol šestih do pol osmih, tako da sedaj čakam, da se kavica skuha... Srčekgirl - upam da se boš imela maksimalno fajn na Uz in bo vaš sonček razkril, kaj nosi med nogicami! Meni se vse pogosteje dogaja, da razmišljam, kaj pa če sploh ni punčka - pa vse kupujem zanjo, pogovarjam se z njo... Komaj čakam UZ drug teden, da še enkrat preverimo kako in kaj! Roberta, me veseli, da nisi več tako huda... Ja, pa tista sobica, ki si jo izbrala - sem mal pogledala po njihovi spletni strani in imajo res luštne stvari... Meni je všeč, da ima otrok pisano sobico, sej jo lahko kljub vsemu potem prilagajaš njegovi starosti, slej kot prej pa bo itak sam povedal, kakšne stene želi - in še marsikaj drugega... Koliko sta plačala za vse skupaj? Se mi zdi, da si napisala samo za posteljico... Epiduralna - je pa skoraj povsod v Sloveniji bolj kot ne loterija. No, so seveda izjeme... Jaz bom tudi to opcijo pustila odprto, čeprav sem sedaj še zelo pogumna in prepričana, da zmorem tudi brez. Je pa res, da v zadnjem času vse moje kolegice rodijo z EA in so blazno zadovoljne in nič utrujene, kar je pri tem, da imaš malčka skos pri sebi, kar velik faktor, se mi zdi. No, odvisno tudi, kako dolg in težak porod imaš. Meni je všeč, da je v NM Ea brezplačna in jo ponavadi tudi dobiš, anestezista, ki jo dajeta, sta v pripravljenosti na klic... (čeprav se je ravno anestezistki zgodilo, da je morala rodit brez, ker tisti, ki bi moral pridet, ni imel nikogar, ki bi otroke zvozil v vrtec in šolo) Tosja, tudi jaz sem te pogrešala - sam nočem ves čas težit, ker se mi zdi, da se v zadnjem času oglašaš bolj v intervalih! Pa ne morem verjet, da imaš take težave... Ti se le drži diete, ša čim manj se sekiraj, ker potem pritisk še naraste! Boš videla, da bo na koncu vse ok! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] zate! Me prav zanima, kaj se dogaja s Katko! Upam da so še v enem kosu in čakajo vsaj na marec... Bi bila zelo vesela, če bi se nam javila. Big mama, od februarja je pomoč ob rojstvu otroka 259,27 evrov - so zelo povišali, kajne? No, boljše 1 evro kot nič.... Evo, kavica je skuhana - tule še za vas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kava.gif[/image], jaz pa grem nafilat še želodček!
|
|
|
|