JABOLKO3 -> RE: ApRiLčIcE 08 II. (6.3.2008 20:46:13)
|
Danes sem imela pa tudi jaz en lep dan, malo manj navdušena je pa denarnica. Sem bila celo dopoldne v šopingu in sredi otroške sobice se blešči nova zibelka z vso opremo (bom ob priliki poslikala in prilimala). Sem se že menila za eno rabljeno za 100€, samo me je malo motilo, ker je bila taka izrezljana in ni imela vse posteljnine, pa sem šla danes pogledat, koliko stane posteljnina in me je minilo, ko sem videla, da prodajajo le komplete in je najcenejša 70€. Potem sem šla pa še v Rutarja pogledat, če se dobijo pri njih posamezni deli in zagledam zibke v akciji - prav čedne, nič narezljane in podobno, z jogijem, obrobo, baldahinom, povštrom in odejico (pa še posteljnina v barvah sobice), vse za 151€. Sem poklicala moža, pa se je le smejal, da je bil klic tako le formalnost - čez 15 minut je bila že v avtu. In ko sem potem vsa navdušena poklicala še mojo mami, je takoj rekla, da bo ona dala denar, da sem jaz le založila. Jupi, sem nato dobila tak zagon za nakupovanje, da sem nabavila še nov nahrbtnik za potrebščine (sem dobila v barvah vozička, čeprav je povsem druga firma), pa glavniček in ščetko za laske, pa termometer za vodo, pa eno stekleničko z dudo, če bi kdaj rabila za čaj (sicer se zanašam, da bo moja mlekarna polno funkcionirala), pa nepremočljivo podlogo za v zibko, pa paket plenic za enkratno uporabo in kremo za ritko. In doma sem komaj zlezla iz avta, tako so me boleli kolki. Darja - glede limfne drenaže - kdo pa bi nam naj napisal napotnico - osebni ali ginekolog? Pa to sploh izvajajo za nosečnice še kje drugje, razen v Dobrni - morda katera kaj ve? Ker moje noge so res vsak dan v slabšem stanju. Lepa posadka - tam nekje za kakšnih 10% manj. Aprilska - mislim, da imaš 10 majčk čisto dovolj (recimo, da pereš vsake 2 do 3 dni), če pa bi ti otrok zelo polival (to je kot bi vsake toliko malo bruhal), da bi morala pogosto preoblačit, boš pač nekoga poslala še po kakšno majčko, 20 tetra pleničk, če boš sicer uporabljala tiste za enkratno uporabo, je pa gotovo dovolj. Roberta - geni za pospravljanje so očitno na tistem delu x kromosoma, kjer imajo moški y - jim ena črtica manjka - je pač potrebno vsako stvar pokazat in povedat, pol pa naredijo - odkar sem se s tem bolj ali manj sprijaznila, je veliko lažje. Pa bravo, da se je otroček prav obrnil, moj je še vedno prečno in nič ne kaže, da namerava v kratkem izpeljati kak večji manever. Strije - kljub ogromnemu trebuhu in tretji nosečnosti jih na trebuhu nimam, imam jih pa par na bokih še od prej, daleč pred nosečnostjo. Pa lep preostanek večera.
|
|
|
|