lepa posadka -> RE: ApRiLčIcE 08 II. (21.2.2008 11:37:51)
|
Dobro jutro...dober dan! Ja, včerajšnja odprava je uspela v polni meri :-) Ekipa je bila krasna. Moram priznat, da ste bile punce še bolj simpatične, kot samo v temle virtualnem svetu. Najprej se moram pohvalit, da sem tudi jaz kupila prve cunje za našega dojenčka!!!!!!! Sva jih potem z možem gledala cel večer, kot da si ne znava več predstavljat, da bo tako majčkeno dete :-)))) Ja, pa rožico sem tudi kupila, ne punce? Res fino paše. Lepo vabljene, če boste hodile po Doelnjski, da se oglasite na kufetu...čeprav ga ne pijem, ga znam skuhat. Roberta - no, tvojo mizico smo kupile...plačala jo je verjetno NIle - 10 EUR, žal pa je ostala v mojem kombiju. Če se ti ne mudi in se ne znajdeš sama kako drugače, bo verjetno moj mož kaj krožil po LJ drug teden... Katja - tvojega dela za previjalko še vedno ni. So pa rekli, da pred drugim tednom ga tudi ne bo. Sicer pa smo bile včeraj res tako usklajen tim...in tudi pot nazaj je bila OK. Upam, da ljubljanske potnice ste v Celju hitro našle ključ. Jaz sem potem res priromala do NM ob 18.10 in vse iztovorila, tako da sem malo pred pol sedmo že oddala avto...so me že čakali... Res upam, da nisem bila moteča zaradi ure itd... Ob pol sedmih smo bili že na produkciji male nečakinje, ki smo jo za las ujeli...zvečer pa sem si namesto Jemna privoščila vročo kopel z dragim. Sem šele v bani ugotovila, da me noge bolijo in, da sem res utrujena. Potem sem spala kot polhek...pa danes, ko so otroci odšli, sem podaljšala do pol enajste... Zakaj pa ne, hehe. Slikice iz Ikee so v albumu. Ekipi sem geslo že poslala :-))))) Tako...pomlad se nadaljuje. Perilo se pere, kosilo še ne bom začela kuhat, tako da si grem lahko malo premigat kosti ven... Super ste. Mejte se.
|
|
|
|