Jo@n
|
Pozdravljene aprilčice! Roberta, super da si je tvoj splaniral, da gre s teboj v P. Danes držim pesti zate , srečno opravi in da čimprej stisneš k sebi tvojega sončka!. Sem že mislila, da v aprilu sploh ne misliš rodit... Nikar se ne sekiraj za solzice, res je kar malo čuden filing, ko veš da greš rodit... Je pa zanimivo, kako te kar naenkrat preplavijo čustva... Jaz sem začela jokati, ko je prišel po naju z Jakobom v porodnišnico. Kot kaže, je takrat za mano prišlo, da je sinčkek čisto zares najin in da ga lahko odneseva domov... Čudno, ne? Tako sem bila vesela, da imava Jakoba, solze (sreče) pa so tekle po mojem obrazu... Nisem še utegnila vsega prebrat, a SinskaT že pestuje??? Scorpio, iskrene čestitke, lepo da ste tudi pri vas že doma. Kako je uspelo prvo kopanje? Nas čaka prihodnji teden... Ketrin, čestitke za diplomo. Srčekgirl, da nam ne boš med majčice ušla? Sky, a lahko še za telebane napišeš, kakšen obrazec si nesla na ZZZS, a je to samo za sp-je, ali tudi za vse ostale. Ker zdravstvenega zavarovanja še nisva urejala, ker potrebujeo najprej rojstni list in emšo. Saj res, po kakšnem času ste jih dobile? Menda najprej pride davčna. Kot da jo tako nujno potrebujemo???? Če se ne motim, je tudi simonapirc že rodila. Upam, da nisem v P imela kakih prisluhov, ali pa da ima Simona kakšno soimenjakinjo... Pleničke, mi smo sedaj na nemških pamperskah ta malih, zaenkrat bp... kako bo naprej, bomo pa vidli... Pri nas pridno spimo, dojenje nama bo vsak hip steklo, saj imam iz podoja v podoj več mleka, ker pa od prihoda iz P še ni pridobil na teži, mu morava po nasvetu patronažne še dodajati. Ja, pa čez dan morava zbujati našega korenjaka na 3 ure, ker bi mali princ kar spal in spal... vse do največje lakote, ko ga je pa kar težko pristaviti, ker je tako neučakan. Aja, pa da se še malo pohvalim.... Jaz sem že na prednosečniških kilogramih, danes zjutraj celo na -1 OK, OK, saj jih je še vedno preveč.... Je bilo smešno, imava digitalno tehtnico, ki si zapomni nevemkoliko uporabnikov, in potem računa vodo, maščobe, pa kalorije... In ko sem včeraj zjutraj stopila gor, me seveda ni prepoznala. Tako da imam sedaj v nastavitvah dvakrat mene, nosečniško in enkrat v obliki 1v1 Lepe želje vsem, tistim ki se cartate in tistim, ki se še boste.
|