lepa posadka -> RE: ApRiLčIcE 08 II. (21.4.2008 13:01:31)
|
Arka baka... kako so pa tako velike slikice ostale v seznamčku??? Pa sem jih zmanjšala... No, boste že kako, dokler ne pride Tasyo nazaj,...ali pa se katera druga javi? Od Tasyo še nobenih novin info. Sicer pa je za nama s Tomažem en krasen dopoldan. Tudi mi smo včerajšnje popoldne preživeli zunaj... Danes zjutraj pa sva imela UZ kolkov in sva potem kar ostala zunaj do 11h...bilo je res krasno in Tomaž je kar cel čas spal. Ja, kot si rekla Nile ... potem prideš not, kot bi bil malo zadrogiran... Se pa sedaj že kapljice nabirajo...tako da vreme se bo res spet sfižilo. Menda ne za dolgo, saj vendar počasi stopamo že v maj :-) Hotela sem za nazaj še malo pokomentirat na Tanjino pisanje...glede joka in crkljanja itd... Jaz menim, da pri tej starosti otročka še ne moreš scrkljat. In kaj pravzaprav sploh to pomeni? Pa, ko nekateri sprašujejo...je dete pridno? Spi? Je? Vsak dojenček je priden!!! Eni imajo več prebavnih težav, eni manj... Veliko pomeni res, kot je napisala Srečka..., da si umirjen, ker potem res lahko padeš v nek začaran krog. Iz svojih izkušenj pa lahko napišem, da ima naše četrto dete definitivno največ prebavnih težav od vseh treh skupaj. Prvi trije so tri mesece samo jedli, spali in kakali in to na cca 2-3 ure podnevi. Naš Tomaž pprebavlja drugače...že v porodnišnici je več kakal in več jokal in stokal. Dude ne mara...tako da je še vedno ne samo najboljša, ampak tudi edina duda, kar mamina dojka... Pa ne morem jamrat, ker sicer je res priden... in čez dan ga dam kdaj kar na trebušček ležat in takrat spi po 3 ure skupaj. Res da vmes malo prdne in zavzdihne...ampak spi! Jutri bomo dopolnili 3 tedne in z veseljem že pričakujem kolike. Prvi trije jih niso imeli, tako da sploh ne vem kaj pričakovat. Morda jih pa ne bo :-))))) Ali pustit dete jokat... jaz ga pustim le, če sem ravno pod tušem ali na stranišču...pa verjetno sem pri prvem tudi sredi tuširanja ven skočila in ga pomirila :-)))) IZ ene knjige pa sedaj citiram: da je bolje dete pustit jokat, če mamica vidi, da ni nobene pomoči in se ne čuti več dovolj močna oz. meni, da je na meji vzdržljivosti...potem je bolje it ven za par minut...se ohladit...ali it pod tuš...pa potem, ko si malce bolj umirjen prit nazaj k otročku... No, čim manj takih trenutkov želim vsem mamicam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image]!!! Aprilska 34...je bilo luštno brat tvoj opis noči, čeprav se verjetno ti ne počutiš najbolj luštno, ko se zjutraj zbudiš... Predlagam, da greš čez dan tudi ti v posteljo :-))) Glede mleka ob večerih... res ga je manj, vendar jaz nisme nikoli čez dan zato stiskala in zalog delala. Sem raje zvečer večkrat pristavila... Kaj je pametneje pa ne vem :-) SinskaT, Roberta...in ostale... je super brat kako še izkoriščate zadnje dneve...in prav je tako. Privoščim vama še obilico energije in potem bo tudi porod šel bp in hitro. KO pa poromate v Rim... hitro in lepo naj bo :-))) Pikica in Sandrin... vidve bosta verjetno naslednji mamici, kaj? Srečno. Barby... glede previjanja ponoči si pa že sama dobro napisala. Če res ni pokakano, potem ni treba. Joj, sem se razpisala... prsa me že tiščijo, tako da grem malo rovarit okoli posteljice :-))))) Lep dan vam želim!
|
|
|
|