sky77 -> RE: ApRiLčIcE 08 II. (15.4.2008 18:44:12)
|
Ojla nosečke in mamice. Mi2 z našo bajsiko sva doma. No kot že veste sem se v soboto zbudila s popadki, ki so se tekom dopoldneva zgoščevali. Itak mi pa noben sploh ni verjel da gre zares. Moj je rekel ok in kidnil v delavnico. Mami je rekla japajade in mi pustila Roka in šla. Šele ob 11 ko sva z mojim odhajala od doma v P je videla in dojela da gre zares. No potem sprejem. Me je skoraj kap ko mi ženska reče da sem odprta že 8 cm. Nato sledi še ctg in vsa papirologija , tako da sem nekaj čez 12 pristala v porodni sobi. In to tanajboljši, opremljeni z kavčem in žogami in … Samo kaj mi pomaga, po ctg-ju v porodni prediham malo popadkov na enem boku, potem na hrbtu, pa spet na drugem boku (da smo jenčka spravili v položaj za porod), potem še parkrat pritisnem in ob 13.21 rodim malo frkljico. Spet z xxl dimenzijami 3750g, 53 cm in 36 cm obseg glavice. Rezana nisem bila, sem se pa malo strgala. Sam porod sploh ni bolel, kot je bolelo šivanje na živo (ker baje z injekcijo še bolj boli) in masiranje maternice po porodu. Potem je sledilo počivanje, med katerim kljub veliki gužvi v lj porodnišnici ni bilo nobenega poroda. Potem pa je sledila selitev v sobo. Spet sreča za naju, ker sva pristali v 2-posteljni sobi. Baje so popoldne tiste sobote, mamice šibali v sobe kot po tekočem traku in jih je bilo po 6 v sobi za 4. No naša bejba pridno papa. Je izgubila samo 120g, tako da smo sedaj na 3630g. Še vedno veliko, sploh glede na dejstvo da sta imeli ob njeni cimri prav manekenske mere. Obe sta imeli komaj 3 kilce, tako da je naša prava bajsika. Je bila pa prav zanimiva reakcija Roka na sestrico. Najprej nasmešek do ušes, potem jo je potipal, ji slekel rokavičko. Potem je pa že pritiskal knofke na omarici in klical sestre. Smo ga komaj umirili. No drugi dan je pa že rekel da Brina ne bo spala v posteljici. Da mami lahko pride domov, jenčica pa ostane v P. Zdaj čakam da pride iz vrtca. Me prav zanima kakšna bo reakcija na Brino v posteljici. Reakcija … zanimiva 5 minut in šibaj dalje. Ja naš Rok ima mravlje v riti ČESTITKE VSEM KI STE V TEM ČASU POSTALE MAMICE, OSTALIM PA ŽELIM ČIMPREJŠNJI ODHOD V RIM
|
|
|
|