|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   paket za novorojenčka
7.2.2008 6:55:01   
LUNA06
Zanima me ali se še da dobiti denar namesto paketa (od države mislim):sem vidla, da sta zdej  na razpolago paketa A in B, pa še e, ki ga sam sestaviš.Nikjer pa nič ne piše če se da dobiti denar.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: paket za novorojenčka
7.2.2008 7:07:10   
špelin@
KLIK

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2008 8:23:11   
Katrin
Da, dobiš lahko tudi denar user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2008 9:03:02   
Pingvinčica
Jaz sem dala včeraj vlogo in sem navedla, da želim denar. Ni nihče nič reku, da se ne da več dobit.user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2008 10:07:00   
mokatela
Mene pa zanima, kdaj se lahko odda vloga za paket oz. e paket na CSD in kateri papirji so vse potrebni?

lep dan še naprej

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2008 10:13:38   
benika
60 dni pred PDP-jem. Potrebuješ samo vlogo oz. zahtevek za izdajo paketa za novorejenčka, ki ga dobiš na CSD-ju oz. prek spleta.

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2008 11:35:49   
sirenetta

Jaz sem morala na CSD priložiti tudi potrdilo ginekologa o PDP. Vlogo sem dvignila na CSD, lahko pa si jo sprintaš z neta.

Vlogo za paket pa sem uveljavljala istočasno z vlogo za porodniški dopust, 60 dni pred PDP (na enem in istem obrazcu) - pri paketu imaš na izbiro več opcij, in sicer paket a, b ali e ali pa denar, jaz sem označila, da želim denar.

Skratka lahko dobiš tudi denar.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: darilo ob rojstvu otroka
7.2.2008 11:42:53   
sirenetta
Luna06,

poleg paketa/denarja podarjajo nekatere občine tudi denarno darilo vsem novim mamicam oz. novorojenčkom ob rosjtvu. To ima čez mestna občina.

Darilo variira od občine do občine, nekje je prav mizerno (lahko niti ne denarno ampak kaka knjiga ipd.), drugje pa je to prav lep znesek - nekje okoli 200 eurov!

Pozanimaj se na svoji mestni občini (to je tam, kjer si prijavljena, ali tam, kjer je prijavljen otrokov oče - uveljavlja lahko namreč eden ali drugi). Če sta prijavljena v različnih občinah, se splača se pozanimati, kje dajo več user posted image .

Čas za oddajo vloge je po rojstvu otroka in imaš 4 mesece časa za oddat vlogo.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2008 18:12:03   
maja22tt
Lahko vzameš denar, trenutno znaša prispevek države 259,27 EUR, sem ravno včeraj dobila odločbo CSD.

Drugače pa lahko vlogo oddaš šele, ko dobiš od G potrdilo o predvidenem terminu poroda in poleg istočasno oddaš še vlogo za porodniško nadomestilo, ki ti ga mora potrditi delodajalec, če si zaposlena.

Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2008 21:11:04   
mokatela
Hvala vsem za koristne podatke user posted image

(odgovor članu maja22tt)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2008 13:50:26   
moya
Živjo!
Hvala za info glede dodatkov občin, tega res nismo vedli user posted image  ! Kje pa so tako radodarni user posted image  ?? A mogoče veš kako je z Ljubljano oz. Domžalam in katera služba ti da te informacije ob vsej naši birokraciji user posted image
Hvala , lp

Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2008 16:04:16   
tasyo
Moya, po moje je najbolje, da se obrneš direkt na občino, v kateri prebivaš. Sicer pa mislim, da je kar nekaj o tem že napisanega, poskusi z iskalnikom... Ljubljana zaenkrat mislim da ne da nič.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.2.2008 0:07:50   
sirenetta
Jaz sem dobila informacijo čisto slučajno - od sodelavca, ki je postal očka prejšnji teden user posted image

Sicer sem pa sama nato pogledala na spletno stran mestne občine (v brskalnik sem vpisala mestna občina Kp) in nato tam iskanje: denarna pomoč staršem.
Lahko pa po moje tudi pokličeš na mestno občino in vprašaš, kako je z enkratno pomočjo staršem ob rojstvu otroka na vaši občini.

Ja, naš župan je pa res radodaren user posted image - sem bila kar presenečana, ko sem ugotovila, da podarja kar 200 EUR ob rojstvu otroka! ... No, če ima denar za palme (stara polemika okoli posajevanja tolikih palm po Kopru), bi se spodobilo, da ga ima tudi za novorojenčke in njihove mamice.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.2.2008 19:35:00   
malab
A ni boljše vzeti paket? Čeprav moraš biti pazljiv pri sestavljanju, ker če vzameš avtosedež, še moraš ono za pritrdit...

Lep pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.