karamela6
|
Ciao bejbe! Ja, včer je blo res luštn. Nanka je faca - ji iskreno čestitam za planirano 4. nosečnost. Njena Zoja je res pravi cukrček, v dobesednem pomenu! ilatic bla gobčna za 3 maja24 simpatična gorenjka; netki je bila včeraj malo bolj tiha - hvala bogu, vsaj ena, ker drgač bi itak druga prek druge govorile! lex nas je naučla mal po korošk zavijat (men ni uspel, sm rabla kak prevod vmes), njena Alina pa kot angelček - tiste, ki imate otročke: predstavljajte si, da bi vaš 9 mesečni otroček bil pri vas 3h v naročju, ko ste s kolegicami na kavi, brez pritoževanja, sitnarjenja, joka ... nič, pridna kot čebelca. Da ne omenjam, kako pridno je jedla in se igrala s prsti ilatic med kosilom v McDonaldsu. In kakšne učke ma! Da dol padeš - plave in velike, plave in velike...sem že omenila, da ima plave? No in kot zadnja se nam je pridružila Mojcej s svojim sinčkom (sem žal pozabila, kako mu je ime). Sta ble z ilatic prav smešne, ko sta se zbadali - prijateljsko seveda! No in pol je blo konc punc. Aja, glede slikanja! Ko smo šle iz slaščičarne, smo se spomnile, da se nismo slikale. Eh, se bomo zunaj, pri McDonaldsu. No in 1h je spet minila brez fotk, na odhodu, ko sta nas pa že 2 zapustile, smo pa rekle: drugič! Me itak vemo, kako zgledamo, ostale pa nas boste vidle naslednjič! A veste, da sem po našem razhodu, šla na kavo še z eno kolegico in še z njo čvekala 2h! Grozna sem! Prišla sem domov malo čez 19. in pol šla pomivat okna! Sem vzela pručko in o kakšnem hujšem stegovanju ni blo ne duha ne sluha. Ob 21h je prišel še električar, priklopit bojler, hladilnik, pečico in steklokeramično. Ko smo ugotovili, da se plošča sploh ne prižge, sem bila jezna kot ris! Tolk dnračkov dat, pa ne dela! Tanajbolj, da zdej čakam na novo 1 mesec! Jaoooooooo! Zakaj se ne more en sam samcat dan končati popolno?!?! Ob polnoči sem padla v postlo. Danes pa je moj dan D - selitev, končno!!!! Bi lahko bilo Valentinovo še lepše? Veliko ljubezni vam želim!
|