Blacky30 -> RE: Julijke II. - 2008 (26.2.2008 16:51:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katharina Js sem se zredila slabe 3kg, kar je OK. Bojda je pa v tem času OK vse tm do 7 kg ... Pr men je zjutraj trebuha full mal (med sramno kostjo in popkom se boči), podnev, ko pa jem/pijem se pa mal napihne pa še vseen ne nevemkolk .. no, ja ... verjamem, da bo že kmal en mal eksplozije. Zakaj greste nekatere še samoplačniško morfologijo delat? A nej bi naši ginekologi bli prepovršni ali kaj? To me resno zanima, ker sama ne čutm potrebe po tem, da bi mi jo delali dvakrat, razen če za to ni tehntega razloga. Ma katera slabe izkušnje z lastnim gin.? Hvala. Ne, večina se jih naroči na t.i. morfologijo privat, ker jim tam g. naredi 3D in 4D UZ. To delajo tiste, katerih g. nimajo teh UZ in jim sicer naredijo morfologijo z navadnim UZ. V tem primeru, ko gredo na 3D UZ, pa za neko določeno ceno dobijo tudi posnetek celega UZ, da lahko otročka potem gledaš doma na TV. Je pač en lep spomin. Jaz imam to srečo, da moj g. ima vse te UZ in mi bo naredil vse hkrati s tem, da bom tudi doplačala. Če pa tega ne bi imel, pa bi se tudi jaz privat naročila drugam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|