lex
|
lunica24 saj bo , za vsakim dežjem posije sonce . Evo jaz sem pa včeraj bila v A (Saiersberg) in sem zapravila - uhhhhhhhhh denarja. Pa še to za Aleksa in Alino. Za Vito sem kupila majčko za domov s tako lepo muco in dvoje hlač do pasu z nogavnicami. Ene so roza, druge pa roza bele črtaste, ker imam že bodye take, sem jih pri Alini dobila. Hotela sem ji kupit hlače take bolj tanke za domov, pa so imeli samo 1, te pa že ima Alina, pa se mi ni, da bi hodili isto oblečni po svetu. Od bratranca sina sta narazen 1 leto, pa ju je skoz enako oblačila, pa meni to ni všeč. OK pri dvojčkih je tole verjetno drugače, ampak če pa nista dvojčka pol mi je pa mimo. Nič grem sesat, da se znebim mivke po stanovanju Ta teden spravim pa omare v red (selim Alino iz previjalne), da začnem drugi teden pripravljat za Vito. Pa party za 1 rojstni dan za našo mis . sem ji včeraj že darilo kupila - pogajalčka, da bosta imela vsak svojega, ker Aleks tistih svojih najljubših ne posoja rad, saj ji, samo ji da vedet da je to njegovo. V ponedeljek dobi pa še novo posteljnino, ker jih bodo imeli v Hoferju z Disneyvimi junaki (Strela Mcqueen, Pepelka,... za ta velike postelje, drug mesec pa potem še nov jogi, da jo izselimo iz kiderpeta kako hitro je minilo )