nanka -> RE: Julijke II. - 2008 (6.5.2008 16:14:36)
|
Punci kar pošljita ankete. Mi letos ne gremo na morje, ker imata otroka šolo do 25.6., 8.7. imam pa rok tako da se ni za igrat. Avgusta bo dete še premalo, pa tako čišča traja 6 tednov, septembra so pa otroci spet v šoli, tako da nam morje letos odpade. Se pa bomo odpravili malo večkrat v toplice pa bo. Kaj boste nesle v porodnišnico s sabo je stvar vsake posameznice, vendar nikar ne komplicirajte. Obvezno morate imeti dokumente in poročni list, če boste rodile prvič, pribor za osebno higieno, labelo, kremo za bradacice mazat, moderček, blazinice, nastavki za dojenje, mobitel in nič drugega ( jaz bom vzela tudi dudo). Vse ostalo vam lahko dostavi partner ali kdo od obiskov. Vložke, sp.hlače, pidžamo vse to dobiš v porodnišnici, prav tako pijačo, vsaj tisti dan ko rodiš ti tako ali tako nič ne manjka, ker si tako zmatrana da si želiš samo odpočiti, naslednji dan ti pa partner prinese kar rabiš. Prav tako je z oblekico za dojenčka, doma pripravite lupinico in noter vsa oblačila, pa zase tudi in vam na dan odhoda partner dostavi v porodnišnico ( jaz sem ga vedno poklica po mobiju, da sem pripravljena na odhod domov), če ste pa preveč oddaljeni naj partner te stvari vozi s seboj v avtu.
|
|
|
|