|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
5.5.2008 12:18:37   
Inigo
tut jst se včasih zalotim pri misli, da ne morem verjet, da bom že mami... pa komaj čakam! ampak, da sem noseča... in da bom mami... kar ne morem verjeti! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
5.5.2008 12:23:28   
Anonimen
a ni noro? user posted image  men se zadnje čase dogaja neki ful zanimivga. prej prvih 6 mescev sem pač vedela, da sem nosečka, da bom mamica, ampak nism tko realno doživljala. zdaj pa se mi šele dogaja zadnje par tednov, da si predstavljam otročka, mojega fantka, kako ga bom lubčkala, objemala, previjala, kako bo najin... pa fuuul sem ratala čustvena, kar se tiče dojenčkov. če preberem kaj v zvezi z novorojenčki, mi kar solzice pridejo user posted image user posted image  hormoni hehe

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4102
5.5.2008 12:25:56   
lex
jaz bi pa rodila 22.6. (Točno 13 mesecev razlike) ali pa 5.7 (Aleks ima 5.2. roj. dan), zdaj morem samo še končno odločitev sprejetuser posted image . Pol bomo pa tisti dan user posted image  da bo veselje. Menda pomaga. Še nisva sprobalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No tudi če junija rodim ostanem z vami, ker vas poznam in vas imam radauser posted image .

No tudi jaz mislim, da bo ena dvojna nosečka prva. kaj pa 24 julij? Mogoče jo odrešijo kaj prej?

ZVEZDICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da ti uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
5.5.2008 12:29:11   
lex
Mene tud meče zadnje čase. Pa še ni leto ko sem imela dojenčka, pa se obnašam kot da ga bom 1 dobilauser posted image . Res KOMAJ čakam, da pride, da jo vidim kakšna je, komu bo podobna, a bo tud mela čupco kot prejšnja dva,....
No danes se mi je celo sanjalo, da sem imela popadke in sem rojevala, samo da rodila še nisem. me je Alina prej zbudilauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
5.5.2008 12:31:02   
Anonimen
res smo simpatične s temi skrbmi, pričakovanji, sanjami user posted image user posted image  da bi le vsi naši dojenčki prišli na svet ob pravem času, zdravi, za ljubezen in skrb bomo pa že starši poskrbel ane user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4105
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 12:47:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4106
5.5.2008 12:54:00   
neboglasnica
Oj, populis in tims, hvala, samo saj vesta, kako je, če letaš z možekom naokrog: čimprej domov, vpije ves čas.

zvezdica, držimo pesti, mislimo nate in molimo tudi.

Glede datuma, kdaj bi rodila: jaz bi junija, ker sta že obe dekleti junijki.

Mimogrede: veste, kaj sedaj dela moj dragi? Kupil je 30 nalepk Fifi in cvetličniki in lepi v albumuser posted image . O moj bog, le kaj me še čaka....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
5.5.2008 12:57:27   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

a ni noro?  men se zadnje čase dogaja neki ful zanimivga. prej prvih 6 mescev sem pač vedela, da sem nosečka, da bom mamica, ampak nism tko realno doživljala. zdaj pa se mi šele dogaja zadnje par tednov, da si predstavljam otročka, mojega fantka, kako ga bom lubčkala, objemala, previjala, kako bo najin... pa fuuul sem ratala čustvena, kar se tiče dojenčkov. če preberem kaj v zvezi z novorojenčki, mi kar solzice pridejo  hormoni hehe

to se tudi meni dogaja. OK ja, najprej se zavedaš le nosečnosti, potem pa pridejo slike, kako crkljaš svojega otroka, kako ga bom tolažila in hranila, ko pomislim na vso to ljubezen, res postanem tu mač čustvena.

Bo še zanimivo, a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
5.5.2008 13:00:40   
sasi13
jz upam da bota user posted image  user posted image še saj 4 tedne v trebuščku, (če kaj dlje še toliko bolje) ker 35 teden je že kr idealen in ni več potrebnih inekcij za plučke. se pa tud men zdi da bo junija ampak jz bom še vseeno pri vas ostala user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
5.5.2008 13:04:45   
Inigo
sasi13, ti jih še kar čuvaj, ja... čimdlje! user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
5.5.2008 13:07:55   
frutka_
V četrtek imam pregled in UZ, hemogram. Videla bom našo pupiko. user posted image Upam, da se je kaj poredila.Na zadnjem UZ-ju je imela komaj kilco. user posted image
Jaz sem še vedno na komaj +6kilah pa jem kot nora.
Po pregledu pa menda počasi v pravi šoping. Po brisačke grem pa po potiskane pleničke in nekaj drobnarij v Ikeo in v Toysa. Voziček sem naročila in moram čakati 2meseca! Madona pa na vsakem vogalu jih ponujajo. Rdečega Buzza čakam. user posted image
Lex ti veš kaj je z našo 24julijko??? Nič se ne javi več!user posted image

Ja, mamice bomo! Same lepe mamice!user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
5.5.2008 13:09:32   
Inigo
buzza boš 2 meseca čakala?! o ti kriza... kaj ga res nikjer nimajo? zanimivo... ampak mela boš pa d best vozek user posted image (p.s.: mi ga tut mamo user posted image )

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
5.5.2008 13:12:59   
Anonimen
24julij je ok. kolkr je pač lahko v tej situaciji, ampak punči še vedno vztraja v trebuščku in to je najvažnejše.user posted image  sej se bo kaj sama javila.

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4113
5.5.2008 13:13:23   
sasi13
inigo kje si kej preživela prvomajske praznike? full fajn sta si zrihtala stanovanje, a zdej sta že v velenju? majčka je pa svetovna! 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
5.5.2008 13:25:02   
Inigo
čez praznike sma bla v Velenju, smo še dokonca zrihtal vse. na rojstn dan smo pa šli v Arboretum in je blo svetovno. ful toplo, sonček, malo je blo gužve ampak je bilo zelo lepo. najbolj so me pa tulipani impresionirali... ful je blo fajn!

za zdj še nisma v Velenju. nekje od sredine junija planirama, da ma pa čist tam. zdj mam še jst predavanja, pa za učit se mam, 9., 10. in 13.6. še mam izpite, pol pa se preselima. v kolikor še naš fant ne bo prehiteval user posted image

kaj pa ti, sasi13? sta kam šla?

men se tk na morje lušta...

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
5.5.2008 13:38:21   
Motoristka
Zdravo!

Po doolgem času se vam javljam....mislim, da je moj železo malo skočil gor-se po dolgem času počutim boljšeuser posted image .Midva sva med prazniki belila...no bolj on, jaz pa sem poležavala na sončku in se učila za  zagovor diplome(upam, da bo kmalu)tako, da zdaj obvladam diabetes v nulouser posted image , pa vse druge stvari zraven.Sem odkrila v lekarni sokove od Dr. Steinberg(al nekaj takega) pa sem vzela borovnico-uuuuuuuuuuu kako je to dobro(samo cena ni ravno lepauser posted image ).

Zdaj pa grem kuhat kosilo...bo paštauser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
5.5.2008 13:52:04   
sasi13
miran je za prvega delal, drugega pa sma šla v rogaško k žlahti smo mel mal piknika, v soboto sma hotla it pa v cirkus v celje pa je bil odpovedan user posted image morje lahk pa za neki časa pozabiš, razn za kak dan oz. dva. 

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
5.5.2008 15:51:40   
Inigo
hja, sasi, saj vem... zato mi je pa še bolj hudo user posted image lani ni blo nič morja, ker sva celo poletje raje plezala, na morje pa sva pozabila, letos bo pa spet morje šlo v maloro... ampak mislim, da bova šla vseeno proti koncu septembra nekam na toplo. pa nekam blizu.

sem ravno pršla iz centra. sem bila pridna in šla lepo peški. nazaj pa z busom, seveda! user posted image in sem tut bla tk pridna in zaoravila 60€! sem kupila 2 modrčka za dojenje, enega v H&M in enega v Mullerju. pa kupila sem si nekaj kozmetike za v P - tiste majhne flaške, ki so kot testerji (gel za tuširanje, krema, šampon za lase), nekaj mask za obraz (ker se z user posted image rada razvajava user posted image ), pa blazinice za prsi (tiste ki ščitijo, če mleko curlja in pazijo na bradavice... pa še kako malenkost in je šlo po denarnici! user posted image

zdaj sem pa zmatrana in grem malo počivat.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 5.5.2008 15:52:53 >

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
5.5.2008 20:14:42   
neboglasnica
oJ, POFOČKAJTE SE TISTE, KI STE DANES BILE NA UVODNEM PREDAVANJU V LJ, MŠ. Ops, pardon za velike črke... Vem, da smo bile: populis, tims, almera in jaz. Samo firbčna sem...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
5.5.2008 20:35:10   
Blacky30
Zvezdica, čestitkeeeeee!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Ful sem vesela zate. To je zelo dober začetek in jaz vem, da se bo pokazal konkretni user posted image , boš videla. Res poročaj, ker bom nestrpno čakala.user posted image user posted image user posted image

Očitno pa je to z izcedki res različno pri vsaki user posted image . jaz pa sem mislila, da imamo vse te težave in da vse nosite dnevne vložke. Moram malo povprašat g. na naslednjem pregledu.

Lunica24, jaz mislim, da bomo najprej dobili dvojčke med julijkami. Tiste ponavadi prej rodijo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 20:38:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4121
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 20:40:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4122
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 20:47:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4123
5.5.2008 20:50:00   
lex
Evo mi smo iz pregledauser posted image . Smo bili vsi 4je in je bila kar gužva v ordinacijiuser posted image user posted image user posted image . Alina je hotla vse instrumente pregledat (bogica še sploh ne ve, da jih bo itak 1x), Aleks ji je kondom sunil iz UZ aparata dol (mu je povedala, da jih bo itak rabil, ampak ko bo večjiuser posted image ). Smo kar šov naredili.
Naša pupa se je obrnila in sedi notuser posted image , tako da zdaj molim, da se obrne na glavo. Ker od vsega me je bilo to najbolj strah. Prejšnja dva sta tako lepo se pripravila na izstrelitev, ta pa neki štrajkauser posted image . Ima pa že 1760g in mi je obljubila tam nekje okoli 3700g porodne teže. Sicer smo pa že navajeni na take korenjakeuser posted image .

Aleks je hotel videk kakšne ima nogice in mu je uresničila željo, pa srček smo poslušali. Glede na to, da pa mi sedi not (kar sem kar takoj sama ugotovila, ker me brca spodaj) imam tudi naslednjič UZ, da če se slučajno obrne, da popravi napotnico in valda zabeleži, da je na glavi. evo sploh nimam fajn filinga, ker se je obrnila. Zredila sem se pa le 2 kguser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
5.5.2008 21:01:35   
neboglasnica
almera, ti se kar tolaži, da bo manjša gužva...

zimska, nismo te prepoznale. Kdaj boš pa hodila? Medve s tims bova verjetno dopoldne, začneva v sredo; populis bo okoli 16.00, almera pa ob 18.15.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?