|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
14.4.2008 12:29:03   
lex

18.4.08 srečanje na Trojanah ob 11h (zadnjič smo klepetale do 16h tako, da tiste, ki lahko pridete popoldan, pridite ne kavico)

1. ilatic
2. lex
3. netki
4. flower
5.populis
6. Inigo
7. sasi13
8. karamela6
9. neboglasnica
10. almera
11. auroraa
12. Motoristka
13. tims 

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
14.4.2008 12:31:36   
Inigo
o joj! 13 nas je... kaj če bi še vsaj ena zraven prišla?! VSAJ 1!!! user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
14.4.2008 12:55:37   
lex
pride Alina, pa vsaka ma še enega v bušiju, tako da nas bo 27user posted image

zimska se pridružujem, če rodim par tednov prej bom prav veselauser posted image

hd jaz ne smem majoneze in klobas, sem kar rupurut zadnjič vzela, ker bi drugač crknila

< Sporočilo je popravil lex -- 14.4.2008 12:57:18 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 13:32:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3279
14.4.2008 13:51:43   
Nyah*
Proti zgagi, res hudi, v nosecnosti pomaga le Rupurut, ki nam je tudi dovoljen. Jaz sem ga doslej le 2krat, ampak RES pomaga. Donat omili blazjo zgago, ali pa sploh ne pomaga, rupurut pa pomaga skoraj takoj. Tako da, jah, ce ne skodiuser posted image , pomaga pa mamici, ga je vredno vzeti! Ker ce se matramo, naredimo vec skode kot koristi, ane?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
14.4.2008 14:22:27   
sasi13
lex jz bom dva seboj prinesla v trebuščku user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
14.4.2008 14:26:31   
lex
oprostiuser posted image  torej nas bo 28user posted image user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 14:38:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3283
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 15:02:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3284
14.4.2008 15:10:09   
sasi13
flower jz mam tud full rada kitajsko hrano. dons sm pa za  kosilo jedla špagete user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3285
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 15:35:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3286
14.4.2008 15:36:36   
Inigo
zgaga - proti tej tegobi v lekarnah bolj priporočajo Rennie za nosečnice. in pomaga. jst sm pojedla že zihr ene 5 škatlic user posted image od začetka nosečnosti, da se razume!

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
14.4.2008 15:50:02   
lex
jaz sem kupila 7390, ker ima boljši fotoaparat 3mega in zunaj dela super fotke, kot fotoaparat, not je pa tud ok fotka, mogoče se malo vidi da je slabša slika. Jaz sem zadovoljna z njim

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
14.4.2008 17:00:23   
ksenci
zgaga me je do sedaj močla le parkrat-morm potrkat!!! sm opazla, da zvečer ne smem velik jest, kr me pol zelo tiši v trebušku in težko spim, ampak kljub temu grejo kg sam še gor, jz ne vem kako?user posted image

dans je moj user posted image tak tečn, da je kr hudo - je mel nočno pa neki računalnik rihta pa mu že cel dan ne gre skup! sm mu rekla da si ne predstavlam, kako bio blo da bi bil noseč!! po mojem bi muuser posted image ušla vnuser posted image user posted image user posted image
p.s. je reku da morm napisat da je on tečn, kr je po moje ljubosumen na forumuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 17:03:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3290
14.4.2008 17:52:53   
jocika
Ojla punce!
Včeraj pa nisem mogla z vami čvekat, računalnik ne vem zakaj ni delaluser posted image  Danes ga je pa dragi uspel usposobit. Smilite se mi s to zgago, ker jaz sploh ne vem, kako je to, če te peče, mene ni še enkrat v življenju - moram trikrat potrkat. Pa res škoda, ob kaki uri se dobite na Trojanah - bi prišla zraven čvekat, pa delam do 15:30 v Celjuuser posted image ...Drugič...
Kar se tiče krčev v nogah - men pomaga sam, če takoj stopim na tisto nogo - se pravi, če me v postelji zagrabi, takoj dol na nogo stopim, pa je ok.
Pa mal smotane tašče mate - js mam pa tako, da sma skor najboljše kolegice - sam je pa res, da moja tašča šele sedaj lahk žura, ker ni mela prej nikol nič od življenja in ne bo ravno babice igrala - sej je navdušena, da boma mela otročka, sam mislim da varstvo odpade - pa še dooooolgo ne bo v penziji - 15 let najmanj. No, drugega pa nimava. Tak da je mogoče pa le boljše mal zobe včasih stisnit, ker mora bit najbrž super, če pa le lahko včasih kdo tvojega otročka popazi. (če ni ravno tisti nekdo hudoben - tak kot tašča, ki je tisti mail o rojevanju poslalauser posted image . to je pa res kruto)

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 3291
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 17:54:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
14.4.2008 17:58:33   
jocika
Aja pa še to. Mislim, da je za počutje v nosečnosti vseen boljš, če čimveč "športaš". Sej mene tud hoče križ bolet, pa kolki, ampak če bi počivala, bi blo še slabše. Tak da jst na polno vsaj eno uro hitre hoje na dan, služba je itak na polno aktivna, pa še v hribe hodim čimveč. In se počutim krasno. Seveda je drugo, če je nosečnost rizična. Če pa ni, pa v polno gibat, bomo lažje rodile, pa mogoče tudi kak teden prej...
Ok, pridne bodte, grem zdaj kruh pečt. user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
14.4.2008 18:02:02   
Tinky
Ciao punce

Danes sem bila na pregledu pri svoji G, z malim je vse ok, kile so šle gor (+5), cukr in kri ok. Ko pa sem ji omenila, da sem bila v petek na 3D uz je bil cel kažin.
Me je napizdla kot psa. Da kakšne smo "moderne" nosečnice, da kaj nam je potrebno hodit na uz, ki ni potreben, da ti itak ne pove nič več od tistega kar že vemo., da nam nihče ne zagotavlja, da ne škodi plodu, če ti nekdo z napravo šara po trebuhu eno uro...itd..itd...
Sem ostala kot mona, s sklonjeno glavo sem zapustila ordinacijo in si mislila svoje......
Me je pa full  prestrašila, ko je rekla, da je lahko uz nevaren za plod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lex, naslednji pregled imam 12.5.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 14.4.2008 18:03:09 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3294
14.4.2008 18:07:28   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

zgaga - jaz bom kr umrla. zvečer, ko grem spat je pa najhuje. imam dvojni povšter, pa komaj da kaj pomaga.

najbolj grozno je po: citrusih (sokovi, cedevita, limonada), paradižnik, klobase (suhe), ...

malenkost pomaga mrzlo mleko, ampak je to res fuuul kratkotrajno. pa mogoče občasno donat. drugega NIČ. grem danes v lekarno po Rupurut. če bo kaj boljše.

Auroraa, pri boleznih ki so povezane z zgago (gastritis, refluks...) se citruse sploh povsem odsvetuje, tudi paradižnik, pa čebulo, niti ne smeš piti kave ali pravega čaja, tako da raje za nekaj časa opusti te stvari. Ti bo takoj lažje.

Neposredna povezava do sporočila: 3295
14.4.2008 18:17:32   
lex
Tinky najprej en user posted image  zate, da se pomiriš. Kolikor mi je znano je UZ narejen tako, da se glasovi odbijajo in dajejo sliko (kot sonar na ladji ali radar) in naj ne bi bili nevarni. Pusti jo coprnico - pri eni uhi not, pri drugi ven. Če bi bilo to nevarno se ne bi delalo v taki meri.

Ultrazvok je mehansko nihanje elastičnega sredstva, je longitudinalno valovanje. Njegovo frekvenčno območje se razprostira nad mejo človeškega sluha, to je nad 20 kHz. Zgornja meja frekvence je dana s tehnično zmogljivostjo proizvajanja hitrih mehanskih nihanj, najvišje dosežene frekvence so okrog 250 MHz.
Tako hitra mehanska nihanja ne morejo prodreti do slišnega centra možganov in jih zato ne moremo slišati, pač pa jih občutimo kot posebno bolečino, glavobol.
Ultrazvok je tudi del ropota, ki ga proizvajajo hitro se vrteči stroji in naprave. Posebno močan izvor ropota so raketni motorji.
user posted image

Zaznavajo in oddajajo ga nekatere živali. Slišijo ga psi, netopirji se orientirajo in lovijo plen z ultrazvokom podobno kot z radarjem. Ultrazvok, ki ga oddajajo ima frekvenco od 20 do 60 kHz. Delfini in kiti uporabljajo ultrazvok za medsebojno komunikacijo in orientacijo. Vsak izmed njih ima svojo govorico-t.i. ultrazvočne zvene. Ultrazvok, ki ga oddajajo ima frekvenco 150 kHz. To je velika prednost, saj se ultrazvok v vodi absorbira veliko manj kot običajni zvok.

3.2 MEDICINA
user posted image
Sodobna polprevodniška elektronika je ultrazvočne naprave za diagnostiko izboljšala in opremila tako, da je ultrazvočna diagnostika postala nepogrešljiva v ginekologiji in porodništvu (začetek 1955, I. Donald, Velika Britanija, pregledal še nerojenega otroka v maternici ), medtem pa že nadomešča nekatere nevarne preiskave v interni medicini, posebej v kardiologiji in, radiologiji. Preiskava z ultrazvokom posreduje zdravniku, ki jo navadno opravlja neposredno, podatke o topologiji in patomorfologiji določenega predela telesa na neboleč in ponovljiv način.

več si preberi na http://www.fiz.uni-lj.si/~jaglicic/sola/seminarji/ultrazvok/uzvok.html

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 18:24:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
14.4.2008 18:28:58   
ksenci
jz pa bi vam pokazala eno slikco pa je ne znam dat gor, da bi jo ve vidle!!user posted image user posted image user posted image a mi kira pove kako prosim- sm bol butastauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
14.4.2008 18:36:06   
karamela6
Ojla nosečke!

Včeraj sem vas samo na hitro preletela, ker sem prišla zelo utrujena domov. ČEz vikend sem se imela lepo, sem pa včeraj vsa žalostna zaspala. Zakaj? Mislila sem, da ne bom mogla v petek na srečanje. Parketar je skoz govoril, da pride v soboto, potem pa javil, da pride v petek. No, danes je pa dokončno prestavil na sredo, tako da sem v petek frejjjjjjjjjjjj! Jupiiiiiiiiii! V glavnem, pridem na čvek, pa pika! user posted image

lex, še eno vprašanje zate. Rekla si mi, da za laminat na klik priporočaš lepljenje na spojih. Sem pa tega tipa vprašala, katero lepilo moram kupit, pa je rekel, da nobeno, da se ne sme lepit ... zdej pa ne vem. user posted image

Sem si tudi jaz kupila črva (BC Theraline) in ga ne dam niti za milijone. Med tem časom, ko sem bila jaz pod tušem, ga je že moj dragi pograbil! user posted image Še dobro, da sem mu še v trgovini povedala, da nima šans, da si ga prilasti. Res je super in spet končno spim tako kot treba.

Ne vem več katera je spraševala glede enakosti dneva ZM in PDP-ja. Meni pride na isti dan, čisto enako kot pri ksenci.

Grem zdaj malo pospravit, sem celo dopoldne letala okoli.
se beremo...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
   [Brisano sporočilo]
14.4.2008 18:52:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?