waldorfska šola na Gorenjskem (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

malamala -> waldorfska šola na Gorenjskem (6.2.2008 21:11:16)

Za tiste, ki jih zanima - Waldorfska šola na Gorenjskem (Jesenice) vpisuje v 1. in 2. razred. Več na
http://www.waldorf.si/

Anonimen -> RE: waldorfska šola na Gorenjskem (6.2.2008 21:17:03)

Ja, res škoda, ker so izbrali Jesenice.

darja72 -> RE: waldorfska šola na Gorenjskem (6.2.2008 22:01:53)

Se strinjam s tabo, Splišni.

Anonimen -> RE: waldorfska šola na Gorenjskem (6.2.2008 22:04:00)

a ni blo rečen da bo na bledu? nič jasno!

Muca Copatarica -> RE: waldorfska šola na Gorenjskem (6.2.2008 23:11:21)

Tudi jaz se spomnim za Bled, tako da sem prav presenečena, da so izbrali Jesenice. No, ja jaz svojih otrok ne bom vozila tja....

Anonimen -> RE: waldorfska šola na Gorenjskem (7.2.2008 7:03:30)

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

a ni blo rečen da bo na bledu? nič jasno!

Ja, je bila opcija. In bilo to v redu, ker je nekje na pol med Kranjem in Jesenicami. No, saj meni bi itak bilo predaleč, poznam jih pa nekaj, ki bi otroke vpisale, če bi bila šola na Bledu.

Bomo videli, koliko bo kaj na Jesenicah zanimanja.

jakaracman -> RE: waldorfska šola na Gorenjskem (7.2.2008 12:31:10)

Mene pa zanima zakaj bi izbrale W šolo.Tako firbčna sem, imamo sicer ša 3 leta za to odločitev.Eni pravijo, da so potem v srednji šoli izgubljeni.Torej vaša mnenja.

Anonimen -> RE: waldorfska šola na Gorenjskem (7.2.2008 21:47:05)

Če jaz odgovorim: ne vem, če bi ga vpisala, če bi šola bila v Kranju. Premalo vem o tem. Bi se pa v tem primeru gotovo pozanimala.

Nekaj smo že govorle o waldorfski pedagogiki tule na RR.

kalipso -> RE: waldorfska šola na Gorenjskem (7.2.2008 22:55:07)

No jaz sem imela v času študija spoznati delovanje Waldorfske šole. Sej ni napačna, vendar tam posvečajo preveč časa drugim stvarem kot izobraževanju. Temelji pa na duhovnosti. Stvar je v tem, da učenci nimajo dovolj podlage za nadaljnje šolanje in so ponavadi manj uspešni. Je pa primeren za učence, ki počasneje usvajajo znanja, ker je šola lažja.
No, preberite si kaj o tej šoli, sej obstajajo tudi knjige, je čist nekaj posebnega. Ampak jaz se ne bi odločila za to šolo. LP

Stran: [1]