gibi (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

evci -> gibi (24.1.2005 22:05:54)

ful sem zaskrbljena. sem v 23. tednu in sem malo že kar lepo čutila zjutraj in zvečer, zdaj pa že en dan nič. kaj menite? a je vse o.k.?

Pia73 -> gibi (24.1.2005 22:34:03)

Ja, ja za zdaj je še vse O.K. Več kot bo tednov, pogostejše bodo brce,...

barby* -> gibi (24.1.2005 22:37:54)

Ojla:zajcek:

Ne skrbi, :duda: je še majčken/a in ima še veliko prostora, zato ne čutiš vseh gibov...še malo pa boš čutila vsak gibec...moja:duda: prav obožuje skakanje po mehurju:sloncek::sloncek::sloncek:

Lepo in čim bolj mirno nosečnost!

pa pa
barby

monka -> gibi (24.1.2005 22:37:58)

Med nosečnostjo sem preživela veliko šokov in se je ogromnokrat zgodilo,sa otročiček ni premaknil.Vendar se ne boj,če se normalno počutiš.Imam sineka starega 3 mesece in je vse v najlepšem redu!!

VSO SREČO:bravo::bravo::bravo:

Soncnica -> gibi (25.1.2005 10:43:23)

Hoj!

Ne se sekirat, to se ti bo stalno dogajalo. Jaz sem v 32 tednu in če moj :duda: kakšen dan prav divje brca, je naslednji dan sigurno bolj mir:), tvoj :duda: je pa še tako majhen, da je to še dodatni razlog, da ga ne čutiš redno vsak dan

lp

Sončnica:sloncek:

pika78 -> gibi (25.1.2005 11:40:16)

Jaz sem v 22. tednu in sem se 2 dni nazaj tudi ful ustrašila, ker :duda: nisem čutila cel dan. Potem pa je zvečer malo pobrcal in naslednji dan še več...danes pa je spet kar veselo. Sicer moj miga ponavadi zjutraj in zvečer ali pa če kaj pojem, čez dan pa je dostikrat "mir".
Po mojem sedaj še ni panike, če so kak da bolj mirni. Dr. Pušenjak je na svojem forumu eni odgovoril, da če ga od 22. do 26. tedna kak teden ne bi čutile, naj gremo h G na pregled. Pri tej starosti se tudi, če bi bilo z otročkom kaj narobe, baje ne da kaj dosti naredit (je še premajhen, da bi zunaj preživel) - kakšna tolažba... Po 20. tednu se menda poveča tudi količina plodovnice, otroček pa je še premajhen, da bi ga skoz in intenzivno čutile.
Lp, Pika

Stran: [1]