niki5 -> Dejmo samo še enkrat - Prima pappa stolčki - kje kupiti (24.1.2005 21:00:15)
No sem jih gledala v Baby centru in sicer so tri variante. Najbolj mi odgovarja srednji model in sicer Rocker, se guga ampak brez baterij tako kot ima to Dondolino.
Ne vem pa kje kupiti pri nas.
- imam Baby Center kartico (pa niti ne vem dobrega pomena te kartice :ups: ) - preko spletne trgovine Sonček - trgovina Mami (kako je že to.. če si član imaš koliko popusta? kako postaneš član?) - še kakšna druga možnost?! :zmeden2:
Prosim za nasvet.
Bib -> Dejmo samo še enkrat - Prima pappa stolčki - kje kupiti (25.1.2005 13:37:49)
V zvezi z kartico BC ti ful piše na njihovi strani, mislim pa da če kupiš nad določen(visok)znesek, dobiš malo:(( popusta.
Veliko sreče pri iskanju stolčka.
Lp...Bib:sloncek:
Minkaa -> Dejmo samo še enkrat - Prima pappa stolčki - kje kupiti (26.1.2005 10:56:11)
Jaz mislim da se v BC ne slača kaj veliko kupovati. Karkoli sem dosedaj gledala je vse dražje kot drugot. Tisti popust je pa zame varka, ker moraš ful nabavit da dibiš potem bon za določen znesek (ki pa ni velik). Verjamem pa da nekatere rade kupujejo vnjem. Sej se jaz tud rada sprehajam notri ampak običajno potem kupim drugje.
lucka -> Dejmo samo še enkrat - Prima pappa stolčki - kje kupiti (26.1.2005 13:46:21)
Jaz sem ga kupila preko spletne trgovine Sonček in sem zelo zadovoljna, saj imaš na izbiro veliko vzorcev, pa še malo ceneje je. Dobra stran pa je tudi ta, da ti ga pripeljejo na dom.
Minkaa -> Dejmo samo še enkrat - Prima pappa stolčki - kje kupiti (26.1.2005 14:12:27)