Brez plenic-bodiji? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

jakaracman -> Brez plenic-bodiji? (6.2.2008 14:36:07)

Mene pa zanima, ko ste ukinili plenice, ali ste malčkom še dajale bodje ali ste šli na majčke in seveda hlačke.

Noel -> RE: Brez plenic-bodiji? (6.2.2008 14:38:59)

Ko so se končale plenice, je bilo konec tudi z bodyji. Včasih pozimi, če je blo res mraz smo ji potem izjemoma dali tudi body, sicer pa majčke in hlačke. Sploh potem, ko začnejo samostojno uporabljati stranišče znajo biti bodyji velik problem.

Maxica -> RE: Brez plenic-bodiji? (6.2.2008 14:46:04)

Tudi pri nas je bilo z bodiji konec, ko je bilo konec plenic.

Maleal -> RE: Brez plenic-bodiji? (6.2.2008 14:46:10)

Nismo več dali bodijev.

polona2 -> RE: Brez plenic-bodiji? (6.2.2008 15:04:12)

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Nismo več dali bodijev.

Tudi mi ne.

katka11 -> RE: Brez plenic-bodiji? (6.2.2008 15:20:22)

majcke in gatke

pikalonca -> RE: Brez plenic-bodiji? (6.2.2008 15:31:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Noel

Ko so se končale plenice, je bilo konec tudi z bodyji. Včasih pozimi, če je blo res mraz smo ji potem izjemoma dali tudi body, sicer pa majčke in hlačke. Sploh potem, ko začnejo samostojno uporabljati stranišče znajo biti bodyji velik problem.

Pri nas je bilo enako.

kepa* -> RE: Brez plenic-bodiji? (6.2.2008 15:38:09)

Mi smo tudi takrat ukinili bodije, zdaj ima hlačke in majčko.

tannya -> RE: Brez plenic-bodiji? (6.2.2008 16:57:35)

Tudi mi smo s pelnicami ukinili bodije, ker jih je sicer konstantno polulala, ko je šla na kahlico.

SašaR -> RE: Brez plenic-bodiji? (6.2.2008 19:32:08)

Pri nas pa nismo ukinili bodijev s pleničko. Imamo jih še vedno, vedar doma niso zapeti, tako da lahko gre tamala komot na kahljico. Je pa zelo pazljiva ko gre na kahljico, da bodi vzdigne.

Veverička -> RE: Brez plenic-bodiji? (6.2.2008 19:32:29)

No, mi pa smo zgleda edini, ki jih nismo ukinili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Lani pozimi smo ukinili plenico za čez dan in sem mu dala spodnjo majčko gor in je imel takoj hrbet zunaj (pa je bila kar dolga). In smo prešaltali takoj nazaj na bodi. Tako ali tako so bile tudi hlačke parkrat polulane. Hitro se je naučil bodi sam odpret in pazit, da ga je odzadaj gor dvignil, če ne pa smo mu malo pomagali...
Zdaj pa tako sam vse zrihta (še vedno mu dajem bodi in me je kar groza kako bo naslednjo zimo, ker ne vem, če obstajajo večji bodiji kot št. 104)

Veverička -> RE: Brez plenic-bodiji? (6.2.2008 19:35:22)

Juhuhu, nismo edini[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No, jaz mu pa doma tudi zaprem bodi, ampak ponavadi samo en gumbek.

Pi-kica 1 -> RE: Brez plenic-bodiji? (6.2.2008 21:34:39)

Pri nas je bilo z bodiji konec, ko je bilo konec s plenicami.

Blink1 -> RE: Brez plenic-bodiji? (7.2.2008 9:34:08)

Mi smo bodije kar ukinili, ker se mi je zdelo, da jo bodo tiste zaponke motile, ko nebo plenice.

Tako pa zdaj najraje kupujem dolge spodnje majčke, ki skoraj nikoli ne pogledajo ven iz hlačk.

san -> RE: Brez plenic-bodiji? (7.2.2008 9:36:14)

našga fanta so pa motili tisti gumbki spodaj, ko ni bilo več plenice. tko, da smo jih ukinili, ko so šle plenice preč.

Naja31 -> RE: Brez plenic-bodiji? (7.2.2008 9:45:29)

Pri nas je bilo tudi konec z bodiji ko ni bilo več pleničke.
Predvsem zaradi tega ker so v vrtcu tako "zahtevali", ker je bil drugače čist polulan, ko je šel na wc. Me je najprej full motilo, ko mu je majčka skoz ven lezla, ampak zdaj smo se tudi to navadili.

jakaracman -> RE: Brez plenic-bodiji? (7.2.2008 11:50:11)

Ja sem si mislila da je tako, mi smo kupili schiesser majčke in so res dolge, upam da ne bodo preveč ven gledale.Hvala za vaše odgovore.

ona -> RE: Brez plenic-bodiji? (7.2.2008 13:18:59)

Mi smo tudi bodije ukinili,drugače pa majčke bodo od sedaj naprej vedno ven iz hlač,več ali manj dokler se sami ne navadijo jih speštat v hlače[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]