Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 9.2.2008 14:12:59
|
|
|
|
Hator
|
moj krvni test je bil neg. ne vem pa, zakaj ni ,nikoli mi ni zamujala
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 9.2.2008 14:36:28
|
|
|
|
pike
|
Poskusi se potolažit. Veš včasih smo zaradi velike želje po pod strsom kar vpliva na naše telo. Najbolje, da počakaš na M oz. ti jo g sproži. Jaz sem ravnokar delala test BC mini in je bil negativen. Po teti bomo morali v nov boj. Pa še to odkar bi rada bila se mi je moj ciklus porušil tako, da se ne preveč sekirat in misli na to kako bosta z dragim uživala po in mogoče že drugi mesec obe zagledava . Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 9.2.2008 14:38:31
|
|
|
|
neyka7
|
Hator najbolje bi bilo, da bi šla do G.
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 9.2.2008 15:12:18
|
|
|
|
Oaza
|
Hator- meni se je lani dogajalo enako. M sem imela na 33- 39 dni. Potem mi je M zamujala in sem naredila tri ali štiri teste, ki so bili negativni. 52. dan sem šla h G, ki mi je rekel, da nosečnosti ni in da je bila O zelo pozno in je to zaradi tega. Dal mi je na izbiro, da na M še počakam ali pa Dobroston. Odločila sem se, da bom počakala in 56. dan sem jo dobila.Tako, da nevem... Jaz ti iz srca želim, da gre pri tebi za nosečnost! Tudi jaz ti svetujem, da greš do G. lp
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 9.2.2008 16:51:41
|
|
|
|
Hator
|
Punce hvala vam za prijazne besede. Do G sem že šla, v bistvu bila v zadnjem tednu že 2x na UZ, danes še na krvnem testu, v pon. mu nesem izvid, pol pa da vidimo, kaj bo.
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 11.2.2008 9:54:59
|
|
|
|
Anonimen
|
a je možno da ginekolog pri 3 tednih zamenja zametek plodka za pregrado?
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 11.2.2008 10:50:26
|
|
|
|
Anay
|
Tudi že pri 5, če je dovolj velik.
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 11.2.2008 11:46:53
|
|
|
|
*talcy*
|
anay...kako pa to? prva si k je tko rekla da je videt?
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 11.2.2008 12:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* anay...kako pa to? prva si k je tko rekla da je videt? Mogoče je pa imela O prej.. ali pa veš kako pravijo - izjeme potjujejo pravilo.
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 11.2.2008 12:50:54
|
|
|
|
*talcy*
|
ja lepo bi blo da bi blo že kaj videt v redo ma bom komaj v 5t2d
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 11.2.2008 13:23:50
|
|
|
|
Pikica5
|
V sredo bom v 6 tednu, a se bo danes mogoče že kaj vidlo?
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 11.2.2008 13:56:26
|
|
|
|
*talcy*
|
ojla pikica5 kolikor meni pravijo to punce baje se vidi dam nosečnost majhno pikico .... v 6t plodek v 7t pa srček ...ena je napisala da če je dovolj veliko da se vidi..ne vem preberi mal nazaj .... srečno na pregledu danes pa takoj ko prideš sporoči...
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 11.2.2008 14:02:38
|
|
|
|
Pikica5
|
hvala *talcy* bom
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 11.2.2008 14:05:17
|
|
|
|
*talcy*
|
boš videla vse bo ok...ti samo pridi z dobro novico drugo ni važno
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 11.2.2008 14:06:15
|
|
|
|
Pikica5
|
upajmo, da res
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 11.2.2008 14:09:34
|
|
|
|
Era
|
Mogoče malo iz teme, ampak, a vas vaši g iz kakega posebnega razloga naročajo na pregled tako zgodaj? Jaz imela slučajno pregled v 6. tednu, ker sem bila naročena še predno sem zanosila in je bil čisto običajen pregled, kot, da ne bi bila . Edino, kar mi je dal je bila napotnica za UZ v 9. tednu za potrditev nosečnosti. Šele, ko je bila nosečnost potrjena, sem dobila datum za posvetovalnico v 11. tednu in takrat tudi MK.
|
|
|
|
RE: kdaj viden plodek?? 11.2.2008 14:10:55
|
|
|
|
Pikica5
|
Meni je rekla, da naj pridem danes ker sem imela v soboto rajvi izcedek.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?