madela -> RE: HIV pozitivne/i? (20.2.2008 19:17:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Samo upaš lahko, da se kaj takega ne zgodi tebi ali tvojemu otroku. A misliš, da ni možno? Kaj če imaš prometno pa dobiš okuženo kri? Kar se lahko zgodi kljub temu, da je vsa pregledana. Napake so vedno možne. Če bi vsi reagirali kot ti, potem veš kaj te čaka - izolacija. Kako bi se ti počutila, če bi ljudje izobčili tebe ali pa tvojega otroka? hja, veš, to je vedno riziko. otroci se kdaj popraskajo, tud kdaj grizejo k se tepejo, vse sorte se lahko zgodi (mi smo bli skoz potolčeni k smo norel, kar spomni se).. v glavnem, kri in slina lahko prenese virus. ni to tok simpl kot se sliš in govori. jest bi tud cvikala kr tko jih pustit skupi - sej otrok ne ve kok resna je ta stvar. Se podpišem. Mene je zgodba te punčke zelo prizadela,ampak vem,da bi ravnala enako,kot vsi ti starši,ki so izpisali svoje otroke. Naj samo omenim,da je moja hčerka ta teden že dvakrat prišla domov popraskana,danes pa sem jo peljala na šivanje preklane ustnice.Vse te poškodbe so nastale ob norenju in kreganju. Za nas je stvar sedaj zaključena...če bi pa se to zgodilo ob hiv pozitivnem otroku,bi se pa take male praskice lahko končale usodno.
|
|
|
|